Siirry sisältöön

Projektets stödtjänster

Har ditt företag precis beviljats företagspartnerskapsstöd? Utöver understöd tillhandahåller Finnpartnership ett flertal olika tjänster för finländska företag som stöder främjandet av deras affärsverksamhet på utvecklingsmarknader.

Alla våra tjänster är kostnadsfria och vi strävar efter att stödja företag i just de frågor som kan innebära en utmaning när affärsverksamheten inleds i utvecklingsländer.

Intialaiset naiset tekstiiliyrityksessä

Kontaktkartor

Den kontaktkarta som Finnpartnership låtit göra innehåller kontaktuppgifter bland annat till myndigheter och institutioner inom offentliga sektorn i mållandet. Tjänsten stöder finländska företag i kontaktskapandet med nya partner och myndigheter i landet och effektiviserar således utvecklingen av affärsverksamheten.

Konsulttjänst inom miljö-, samhälls- och människorättskonsekvenser

Finnpartnership erbjuder en avgiftsfri konsulttjänst för företag vars projekt är utmanande med avseende på konsekvenser som anknyter till miljön, samhället eller mänskliga rättigheter. Syftet med tjänsten är att öka företagets kunskap om destinationslandets miljö- och samhällsfrågor samt eventuella utmaningar i anslutning till de mänskliga rättigheterna.