Uutiset

Haku avautumassa Afrikkaan etabloituneille digialan yrityksille

03.05.2024
African woman computer

Kesäkuussa aukeaa haku digitaalisille innovaatioille osana ’Data Governance in Africa’ -aloitetta. Haun tavoitteena on vauhdittaa kasvua tukemalla tietopohjaisten tuotteiden ja palveluiden käyttöä Afrikan eri maissa.

Haku on avoin yksittäisille organisaatioille ja konsortioille, jotka pyrkivät laajentamaan toimintaansa. Hakijan tulee olla rekisteröitynyt toimija Etelä-Afrikassa, Keniassa, Senegalissa, Sambiassa, Tansaniassa tai Botswanassa.

Hakuun osallistuvat innovaatiot voivat liittyä esim. terveyteen, ilmaston muutokseen tai digitaalisten yhteyksien parantamiseen. Kehitetyn tuotteen tai palvelun tulisi pienentää digitaalisia eroja esim. kaupunkien ja maaseudun, sukupuolten ja nuorten välillä.

Hakijoiden joukosta tullaan valitsemaan 10 innovaatiota, joille tarjotaan mm. koulutusta rahoituksesta ja tukea liikekumppaneiden ja verkostojen luomiseen. Lisätietoja hausta saa täältä tai ottamalla yhteyttä: Shirin Namiq, Digital Social Innovation Expert, shirin.namiq@haus.fi.

Haku on osa Team Europe -aloitetta, jota Suomi edistää yhteistyössä Viron ja Belgian kanssa. Suomessa HAUS vastaa aloitteen hallinnoinnista.

Jaa sosiaalisessa mediassa