Siirry sisältöön

Kontaktikartat

Kontaktikartta-palvelu tukee suomalaisia yrityksiä yhteyksien luomisessa uusien kumppaneiden sekä kohdemaan viranomaisten kanssa ja sitä kautta tehostaa liiketoiminnan kehittämistä.

Finnpartnership tarjoaa kontaktikartta-palvelua kaikille yrityksille, joille on vuodesta 2022 alkaen myönnetty liikekumppanuustukea. Kontaktikartta sisältää tietoa paikallisista kontakteista, kuten viranomaisten, valtion organisaatioiden, suomalaisten verkostojen ja kansainvälisten organisaatioiden yhteystietoja.

Kontaktikartat luodaan yhteistyössä konsulttiyritys NIRASin kanssa. Jokainen kontaktikartta räätälöidään yksityiskohtaisesti yrityksen ja sen liikekumppanuustukihankkeen tarpeisiin, huomioiden hankkeen kohdemaan sekä sektorin.

Kontaktikartan luomiseksi Finnpartnership haastattelee ensin tukea saanutta yritystä. Keskustelun aikana käydään läpi mahdollisia haasteita sekä millaisia kontakteja yritys erityisesti tarvitsisi.

Vuonna 2023 Finnpartnership on saanut myös käyttöönsä VTT:n yhteistyössä afrikkalaisten start-up-yritysten kanssa EU-rahoituksella kehittämän “Startup Fitness Method” -työkalun, joka pyrkii identifioimaan uusille markkinoille lähtevien yritysten haasteita ja ratkaisuja niihin. Mallista on hyviä käyttökokemuksia Afrikan markkinoilla, ja se on nyt käytettävissä myös Finnpartnershipin asiakkaille osana kontaktikarttapalvelua.

Lisätietoja:

Elsa Nyman

Programme Officer

+358 (0)50 555 4289