Siirry sisältöön

Hakemustyöpajat

Finnpartnership järjestää kuukausittain virtuaalisia hakemustyöpajoja, joissa osallistujat saavat tietoa tukirahan hakemisesta, hakemuksen tekemisestä ja muista kehitysrahoituksen tarjoajista sekä kehitysrahoituksen käytöstä.

Hakemustyöpajoissa osallistujat kuulevat Finnpartnershipin tukirahasta, liikekumppanuustuesta, miten sitä voi hakea ja millaisiin hankkeisiin. Hakemustyöpajat antavat myös käytännön vinkkejä hakemuksen tekemiseen. Osallistujat saavat lisäksi tietoa Finnpartnershipin B2B Matchmaking-palvelusta ja Global Gateway -kampanjan tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista.

Hakemustyöpajoissa esitellään myös Business Finlandin Developing Markets Platformin rahoituspalveluita sekä Fingon palveluita yritysten ja kansainlaisjärjestöjen välisen yhteistyön edistämiseen.

Lisäksi työpajoissa käydään läpi yritysten ympäristö- ja yhteiskuntavaikutuksia, kun liiketoiminta keskittyy kehittyville markkinoille. Osallistujat saavat neuvoja kehitysvaikutusten tunnistamiseen liiketoiminnassa ja miten niistä voi viestiä. Tämä voi avata ovia jatkorahoitusmahdollisuuksiin sekä yhteistyöhön kansainvälisten järjestöjen (YK, EU ym.) kanssa.

Hakemustyöpajat on tarkoitettu toimijoille, jotka voivat hakea tukirahaa eli suomalaisille tai suomalaisomisteisille yrityksille, järjestöille ja muille organisaatioille. Ne järjestetään joka toinen kuukausi suomeksi ja joka toinen englanniksi.

Hakemustyöpajapäivät 2024

  • to 13.6. englanniksi
  • to 15.8. suomeksi
  • to 12.9. englanniksi
  • to 17.10. suomeksi
  • to 14.11. englanniksi
  • to 12.12. suomeksi

Ilmoittaudu alla olevien linkkien kautta seuraaviin työpajoihin.

Tulevat hakemustyöpajat

Hakemustyöpajan ohjelma

9:00 Tervetuloa ja johdanto

9:05 Esittäytymiskierros

9:25 Finnpartnershipin tukiraha: Liikekumppanuustuki

10:20 Tauko

10:30 Finnpartnershipin tukiraha: Liikekumppanuustuki (osio jatkuu), Business Finlandin Developing Markets Platform ja Fingon palvelut

11:25 Finnpartnershipin B2B Matchmaking -palvelu ja -tapahtumat, Global Gateway -kampanja

11:45 Lounastauko

12:15 Vaikuttavuusliiketoiminta kehittyvillä markkinoilla ja muita kehitysrahoituksen kanavia

13:15 Keskustelua ja kysymyksiä

13:30 Työpajan lopetus – mahdollisuus keskustella asiantuntijoiden kanssa klo 14:00 saakka