Tapahtuma
Finnpartneship

Finland Pakistan Business Summit

23.04.202425.04.2024
Islamabad ja Karachi, Pakistan

Huhtikuussa järjestettävästä Finland Pakistan Business Summitista löydät liikekumppaneita ja väylän 250 miljoonan ihmisen markkinalle!

Pakistan lisää suosiotaan yritysten kiinnostuksen kohteena. Finnpartnershipin avustuksella on viime vuonna käynnistynyt ja tänä vuonna käynnistymässä yhteensä jo 7 uutta hanketta koulutus-, ympäristö-, energia-, terveys- ja tietotekniikan sektoreilla. Finnpartnership oli yhteistyössä Finland Pakistan Business Councilin kanssa vastaavassa tapahtumassa myös viime vuonna ja tapahtuma poiki poikkeuksellisen paljon projekteja suomalaisyrityksille. Siksi mennään taas. Finland Pakistan Business Summit järjestetään kahtena päivänä: 23.4. Islamabadissa ja 25.4. Karachissa – ilmoittaudu mukaan: https://fpbs.fi/

Kehittyvällä markkinalla tärkeintä on luotettavan kumppanin löytyminen ja juuri siihen Finland Pakistan Business Summit tarjoaa hyvän mahdollisuuden. Pääjärjestäjä Finland Pakistan Business Council on suomalaiseksi toimijaksi poikkeuksellisen hyvin verkostoitunut paikallista liike-elämää pyörittävien tahojen kanssa. Oikeiden kontaktien löytyminen suomalaisille tapahtuman kautta on hyvin todennäköistä.

Tapahtuma on auki kaikille eri toimialoille ja Finnpartnershipin liikekumppanuustukea ehtii vielä hakemaan ennen matkaa, jos yrityksen suunnitelmissa on pidempiaikainen liiketoiminta Pakistanissa tai tuonnin aloittaminen. Summitin osalta tukiraha kattaa mm. lennot, asumisen ja kumppaneiden löytämiseen liittyvän työn.

Tänä vuonna Finnpartnership kannustaa mukaan myös pienempiä toimijoita sekä erityisesti tuonnista ja valmistuttamisesta kiinnostuneita tekstiili-, muoti-, kodinsisustus- ja käsityöalan yrityksiä. Pakistanilaisten toiveissa on saada esitellä suomalaisille edistyksellistä tekstiilialan teollista osaamista sekä pienimuotoisempaa tuotantoa aina kiinnostaviin artesaanitaitoihin saakka. Finnpartnership sponsoroi tämän kohderyhmän yrityksiä kattamalla tilaisuuden osallistumismaksun pientä varausmaksua lukuun ottamatta. Myös yksittäiset suunnittelijat ovat tervetulleita mukaan, jos yhteistyö pienimuotoisen valmistuksen puitteissa kiinnostaa. Pakistanilainen yleisö kuulee myös mielellään yksityiskohtaisemmin suomalaisesta vaate- ja tekstiilimarkkinasta sekä muodista.      

Tekstiilialalle varaslähtö Helsingissä 7.3. – tule tapaamaan pakistanilaisia yrityksiä!

Vaativampaan tekstiilialan tuotantoon erikoistuneet pakistanilaisyritykset tulevat Suomeen vierailulle maaliskuun alussa. Delegaatioon kuuluu 14 yritystä, jotka valmistavat tuotteita lähinnä maailmankuuluille urheilumerkeille, mutta ovat kiinnostuneita myös työvaatteiden, retkeilytuotteiden ja siviilikäyttöön tarkoitettujen suojavarusteiden ja -tekstiilien valmistuksesta. Valmistajat pitävät jalkapalloa lippulaivatuotteenaan ja he valmistavatkin niitä maailmassa eniten. Tule mukaan tapaamaan delegaatiota 7.3. Helsingissä. Tilaisuuden paikka ja tarkempi aika varmistuvat lähiaikoina, ja niistä ilmoitetaan kaikille tapahtumaan rekisteröityneille toimijoille. Tutustu delegaation yrityksiin täältä. Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Suomalaistoimijoille järjestetään lisäksi ”Pakistan – Challenges and Opportunities” -tilaisuus 8.3. klo 10-13 ulkoministeriössä, Helsingissä. Tilaisuudessa kerrotaan yleisesti Pakistanin tarjoamista mahdollisuuksista sekä huhtikuun Business Summitista, Finnpartnershipin rahoituksesta ja mahdollisuudesta lähteä tutustumaan tuotantoon paikan päällä. Ilmoittaudu tapahtumaan 4.3. mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tapahtumasta:

Axel Sointu

Business Partnership Lead

+358 (0)40 596 9877

Elsa Nyman

Programme Officer

+358 (0)50 555 4289

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muita tapahtumia