Tapahtuma
Finnpartneship

EU-Nepal Business Forum

15.05.202416.05.2024
Kathmandu, Nepal

Tartu EU:n kautta Nepaliin ohjautuvien investointien tarjoamiin markkinamahdollisuuksiin – hyödynnä ilmainen Team Finland -messuständi investointifoorumissa!

EU:n ja Nepalin välinen Global Gateway -foorumi järjestetään 15.–16.5.2024 Kathmandussa, Nepalissa. Foorumin tavoitteena on luoda uusia kumppanuuksia ja kasvattaa eurooppalaisia yksityisen sektorin investointeja Nepaliin. Tapahtumassa esitellään mm. EU:n strategiaa energian, teknologian, maa- ja metsätalouden sekä matkailun aloilla ja yrittäjyyden edistämisessä. Foorumiin voi rekisteröityä täällä.

Finnpartnership kutsuu suomalaisyritykset mukaan foorumiin. Tarjoamme osallistujien käyttöön maksuttoman Team Finland -messuständin, jossa yritykset voivat esitellä toimintaansa. Foorumi tarjoaa suomalaisille yrityksille myös mahdollisuuden tavata ja luoda liikekumppanuuksia muiden Nepalissa jo toimivien eurooppalaisten yritysten kanssa.

Finnpartnershipin tarjoama tukiraha Nepaliin on suomalaisille pk-yrityksille 75 % hankkeen kokonaiskustannuksista ja sitä voi hakea jo tähän matkaan, jos suunnitelmissa on pitkäaikaisen liikekumppanuuden rakentaminen Nepalissa.

Lisätietoja matkasta: julian.blom@finnpartnership.fi ja nikke.karjalainen@finnpartnership.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muita tapahtumia