Tapahtuma
Finnpartneship

Kohti uusia kumppanuuksia suomalaisten ja egyptiläisten yritysten välillä: verkkotapahtumat ja seminaari Kairossa syksyllä 2024

27.08.2024
online ja Kairo, Egypti
Cairo

Egyptissä on viimeisen 10 vuoden aikana toteutettu useita megahankkeita: 30 uutta kaupunkia on rakennettu ja infrastruktuuriin on investoitu 400 miljardia dollaria. Uusia hankkeita käynnistetään jatkuvasti, ja ne tarjoavat monipuolisia liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille.

Egyptiläiset yritykset etsivät suomalaisia liikekumppaneita erityisesti terveydenhuollon, tietotekniikan ja digitaalisen muutoksen sekä koulutuksen aloilla. Lisäksi vienti Egyptistä Suomeen on keskittynyt esimerkiksi tekstiileihin ja elintarvikealaan, kuten vihanneksiin ja hedelmiin.

Syksyn 2024 aikana rakennamme kumppanuuksia suomalaisten ja egyptiläisten yritysten välille. Finnpartnership, National Initiative for Industrial Development (Ebda), Suomen suurlähetystö ja Business Finland kutsuvat yrityksiä ja organisaatioita osallistumaan elokuun ja lokakuun välisenä aikana järjestettäviin B2B matchmaking -webinaareihin. Virtuaaliset tilaisuudet tuovat yhteen terveys- ja lääke-, tietotekniikan ja koulutusalan yrityksiä sekä organisaatioita ja esittelevät tuontimahdollisuuksia Egyptistä Suomeen.

Webinaarit huipentuvat lokakuun 2024 lopussa Kairossa järjestettävään yhteiseen Doing Business with Finland -seminaariin, jossa osallistujat pääsevät tapaamaan kasvokkain ja oppimaan lisää Egyptin markkinamahdollisuuksista. Edellä mainittujen alojen lisäksi seminaariin ovat lämpimästi tervetulleita kiertotalousratkaisuja tarjoavat yritykset.

Hyödynnä tilaisuus esitellä tarjontaasi egyptiläisille yrityksille ja osallistu B2B matchmaking -webinaareihin:

Ilmoittautuminen muihin webinaareihin avataan lähempänä tapahtumapäiviä. Lisää tietoa Doing Business with Finland -seminaarista julkaistaan myös kesäkuukausien aikana. Lisätietoja kaikista tapahtumista: eelis.hemberg@finnpartnership.fi tai paula.pihlava@finnpartnership.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muita tapahtumia