Uutiset

Vuoden 2024 hakemustyöpajojen aikataulu on julkaistu

30.11.2023

Kerran kuussa järjestettävissä työpajoissa osallistujat kuulevat Finnpartnershipin tukirahasta, liikekumppanuustuesta, miten sitä voi hakea ja millaisiin hankkeisiin. Työpajassa opitaan perusasiat hakemuksen tekemisestä. Virtuaalisia työpajoja järjestetään joka toinen kuukausi suomeksi ja joka toinen englanniksi (pl. heinäkuu).

Työpajoissa opitaan myös vaikuttavuusrahoituksen pääperiaatteista ml. vastuullisuusvaatimukset ja kehitysvaikutukset sekä tutustutaan konkreettisin esimerkein tällaisen rahoituksen muihin lähteisiin niin Suomessa kuin ulkomailla. 

Osallistujat saavat lisäksi tietoa Finnpartnershipin B2B Matchmaking-palvelusta ja Global Gateway -kampanjan tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista. Työpajoissa esitellään myös Business Finlandin Developing Markets Platformin rahoituspalveluita sekä Fingon palveluita yritysten ja kansainlaisjärjestöjen välisen yhteistyön edistämiseen.

Hakemustyöpajapäivät 2024

to 18.1. suomeksi

to 15.2. englanniksi

to 14.3. suomeksi

to 11.4. englanniksi

to 16.5. suomeksi

to 13.6. englanniksi

to 15.8. suomeksi

to 12.9. englanniksi

to 17.10. suomeksi

to 14.11. englanniksi

to 12.12. suomeksi

Ilmoittautuminen vuoden ensimmäisiin työpajoihin on jo auki. Ilmoittaudu tammikuun työpajaan täältä ja helmikuun täältä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ajankohtaista