Uutiset

Tukea suomalaisten ja vietnamilaisten yritysten väliseen kauppaan ja yhteistyölle

02.11.2023

Finnpartnership ja Vietnamin kaupan edistämisvirasto (VIETRADE) järjestivät yhteistyössä Suomen Vietnamin-suurlähetystön kanssa 22.9. verkkotapahtuman elintarvikkeiden ja sisustustuotteiden viennistä Vietnamista Suomeen.

Tilaisuus toi yhteen noin 100 osallistujaa. Suomen maa- ja metsätalousministeriön eläinlääkintöneuvos Hentriikka Kontio kertoi tapahtumassa Suomen maataloustuotteita koskevista markkinasäännöksistä ja New Zera Oy:n Senior Business Consultant Saku Pitkänen suomalaisesta elintarvikkeiden vähittäiskaupasta. Osallistujat pääsivät kuulemaan myös Suomen käsityömarkkinoiden trendeistä, joita esitteli Sera Helsingin toimitusjohtaja Anna Suoheimo.

Tapahtuman ensisijainen tavoite oli yhdistää suomalaisia ja vietnamilaisia yrityksiä. Mukana oli 10 suomalaisyritystä, ja tapahtuma johti siihen, että Finnpartnership teki lähes 50 yksittäistä esittelyä suomalaisten ja vietnamilaisten yritysten välillä yhteistyömahdollisuuksien kartoittamiseksi.

Finnpartnership kiittää kaikkia tapahtuman osallistujia, asiantuntijapuhujia sekä järjestävää kumppania VIETRADEa ja Deputy Director General Le Hoang Taita tiimeineen.  

Etsitkö potentiaalisia liikekumppaneita Vietnamista Suomeen suuntautuvan tuonnin aloittamiseksi? Ota yhteyttä Finnpartnershipin Hanoin tiimiin Tam Nguyeniin ja Trang Nguyeniin ja kerro, mitä yrityksesi etsii: Tam.Nguyen@finnpartnership.fi ja Trang.Nguyen@finnpartnership.fi

Suomalaiset yritykset voivat hakea Finnpartnershipin tukirahaa, liikekumppanuustukea, hankkeisiin, joiden tavoitteena on aloittaa tuonti kehittyviltä markkinoilta Suomeen. Tuki kattaa 70 % suomalaisten pk-yritysten hankekustannuksista Vietnamiin suuntautuvissa hankkeissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ajankohtaista

50/50