Uutiset

Edistä hankkeitasi Afrikassa ja Aasiassa Finnpartnershipin aluekoordinaattoreiden avulla

03.07.2023

Suunnitteletko liiketoiminnan aloittamista Afrikan tai Aasian kehittyvillä markkinoilla? Tai onko sinulla jo käynnissä olevia hankkeita, joita haluaisit kehittää eteenpäin? Suomalaistoimijoilla on mahdollisuus tavata Finnpartnershipin Afrikan ja Aasian aluekoordinaattorit Elizabeth Okunda ja Tam Nguyen, jotka ovat Helsingissä tänä kesänä tukeakseen suomalaisia yrityksiä ja niiden liiketoimintahankkeita.

Tam Nguyen on tavattavissa 16.–17.8. Helsingissä. Hän työskentelee suurimman osan vuodesta Hanoissa, Vietnamissa, ja tuntee hyvin paikalliset markkinat sekä verkostot. Tam auttaa suomalaisyrityksiä myös EU:n tukemiin hankkeisiin ja investointeihin liittyen ja voi neuvoa erityisesti Global Gateway strategian tuomista mahdollisuuksista.

Elizabeth Okunda saapuu Suomeen elokuussa ja on tavattavissa 28.–29.8. Helsingissä. Hän työskentelee Nairobissa, Keniassa, ja tuntee paikalliset verkostot perusteellisesti. Elizabeth voi auttaa suomalaisia yrityksiä erityisesti uusien, pitkäaikaisten liikekumppaneiden löytämisessä.

Jos haluat tavata Tam Nguyenin tai Elizabeth Okundan elokuussa, ota yhteyttä heihin: Tam.Nguyen@finnpartnership.fi ja Elizabeth.Okunda@finnpartnership.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa