Uutiset

Monikansallinen pakistanilaistaustainen teknologiayritys etsii kumppania Suomesta

31.03.2023
Finnpartnership tapaamassa Wavetecin edustajia Finland Pakistan Business Summitissa Karachissa

31.3.2023

Pakistanissa on kasvava määrä kotoperäisiä yrityksiä, jotka ovat menestyneet hyvin kansainvälisesti ja joilla on sekä hyvää omaa kapasiteettia että kiinnostusta yhteistyön syventämiseen suomalaisten toimijoiden kanssa. Esimerkki tällaisesta tarinasta on pakistanilaislähtöinen monikansallinen teknologiayritys Wavetec.

Wavetec valmistaa erilaisia digitaalista siirtymää edistäviä teknologiaratkaisuja. Vuonna 1986 perustettu yhtiö on merkittävä toimija muun muassa sähköisten jonotus- ja palautejärjestelmien (muun muassa WhatsApp-pohjaiset ajanvaraus- ja jonotusratkaisut), itsepalvelukioskien ja digitaalisten informaationäyttöjen markkinoilla. Yritys on laajentanut toimintaansa myös esimerkiksi sähköajoneuvojen ja simulaattorien valmistamiseen. Wavetecillä on asiakkaita yli 70 maassa sekä toimistot yhdeksässä maassa eri puolilla maailmaa. Päätoimisto sijaitsee Dubaissa ja tuotekehitys, ohjelmistokehitys ja valmistus tehdään pääosin Pakistanissa.

Finnpartnership tapasi Wavetecin edustajia Karachissa ja heitä kiinnostaisi yhteistyön aloittaminen suomalaisten yritysten ja oppilaitosten kanssa. Wavetecillä on Pakistanissa valmista tuotekehitys- ja ohjelmistokehitysosaamista ja yhteistyömahdollisuuksia voisi löytyä esimerkiksi tuotekehityksen, laaduntarkistuksen sekä henkilökunnan osaamistason kehittämisen tai koulutusohjelmien saralla. Wavetec on kiinnostunut myös asiakkuuksista ja myynnistä Suomen markkinoilla, siten laajentaen läsnäoloaan Euroopassa.

Kiinnostuneet suomalaisyritykset ja koulutustarjoajat voivat olla suoraan yhteydessä Finnpartnershipiin. Voimme järjestää suoran yhteyden Wavetecin edustajiin yhteistyön suunnittelemista varten.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ajankohtaista