Uutiset

Lähde mukaan Etelä-Aasiaan – Finland Pakistan Business Summit maaliskuussa 2023

12.12.2022

Finnpartnership ja Suomalais-pakistanilainen kauppayhdistys järjestävät Finland Pakistan Business Summitin (FPBS) yhteistyössä Suomen suurlähetystön kanssa. Tapahtuma pidetään kahdessa kaupungissa, Islamabadissa ja Karachissa, viikolla 11. Lopulliset päivämäärät varmistuvat lähiaikoina.  

Kymmenen vuoden tauon jälkeen Suomi avasi suurlähetystön Islamabadissa syyskuussa 2022. Kiinnostus Suomea ja yritystemme ratkaisuja kohtaan on korkealla tasolla ja myös suomalaisyritykset ovat osoittaneet laajasti kiinnostusta Pakistanin markkinaa kohtaan. Tuleva tapahtuma tulee keskittymään kestävään energiaan, koulutukseen, tekstiiliteollisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen.

FPBS:n pääpainopiste on tukea yhteistyön ja liiketoiminnan käynnistymistä suomalaisten ja paikallisten toimijoiden välillä. Tapahtumalla ei ole osallistumismaksua, mutta osallistujat vastaavat itse matkajärjestelyistään ja -kuluistaan. Finnpartnershipin liikekumppanuustukea on mahdollista hakea tapahtuman matkan kulujen kattamiseen, mikäli tarkoituksena on selvittää pitkäaikaisen liiketoiminnan käynnistämismahdollisuuksia, esim. uuden yrityksen perustamista Pakistaniin.

Lisätietoja ja ennakkoilmoittaminen:

Eelis Hemberg: eelis.hemberg(a)finnpartnership.fi

Axel Sointu: axel.sointu(a)finnpartnership.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ajankohtaista