Uutiset

Tartu EU:n kautta Mosambikiin ohjautuviin investointeihin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin

08.09.2023

EU:n ja Mosambikin välinen Global Gateway -investointifoorumi järjestetään 22.-23.11.2023 Maputossa, Mosambikissa. Foorumin tavoitteena on luoda uusia kumppanuuksia ja kasvattaa eurooppalaisia yksityisen sektorin investointeja Mosambikissa. Tapahtumassa esitellään EU:n strategiaa digitalisaation, uusiutuvan energian ja maatalouden sekä sinisen talouden, liikenteen ja matkailun aloilla.

Finnpartnership kutsuu suomalaisyritykset mukaan foorumiin. Tarjoamme osallistujien käyttöön maksuttoman Team Finland -messuständin, jossa yritykset voivat esitellä toimintaansa. Foorumi tarjoaa suomalaisille yrityksille myös mahdollisuuden tavata ja luoda liikekumppanuuksia muiden Mosambikissa jo toimivien eurooppalaisten yritysten kanssa.

Global Gateway -strategian myötä EU on tehostamassa ja lisäämässä sen jäsenmaiden ja Mosambikin välistä kauppaa sekä investointeja. Tämä avaa ovia myös uusien liikekumppanuuksien luomiselle suomalaisten ja mosambikilaisten toimijoiden välillä. Finnpartnershipin tarjoama tukiraha, liikekumppanuustuki, on 85 % Mosambikiin suuntautuville hankkeille ja sitä voi hakea jo tähän matkaan, jos kyseessä on ajatus pitkäaikaisen liikekumppanuuden rakentamisesta, ei pelkästä vientihankkeesta.

Ilmoittaudu mukaan investointifoorumiin Finnpartnershipin kanssa TÄÄLTÄ.

Saat lisää tietoa foorumista tapahtuman verkkosivuilta, jossa virallinen ilmoittautuminen avataan myös pian.

Mosambik on maa, jonka nuori ja kasvava väestö haluaa kehittää liiketoimintaympäristöään. Maalla on myös hyvät kulku- ja kauppayhteydet muihin eteläisen Afrikan maihin, ja se toimii vienti- ja tuontiporttina muille sisämaassa sijaitseville naapurimaille. Viime vuonna Mosambikin presidentin johtama valtuuskunta vieraili Suomessa tavoitteenaan lisätä kahdenvälisiä kauppasuhteita. Lue lisää vierailusta ja markkinamahdollisuuksista.

Lisätietoja matkasta: julian.blom@finnpartnership.fi ja nikke.karjalainen@finnpartnership.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa