Uutiset

Lähde mukaamme löytämään kumppaneita ja bisnesmahdollisuuksia Mongoliasta!

14.06.2023

Finnpartnership kumppaneineen tarjoaa lokakuun alussa suomalaisyrityksille erinomaisen mahdollisuuden avata uutta liiketoimintaa kiinnostavassa ja dynaamisessa Mongoliassa.

Pääkaupunki Ulaanbaatarissa järjestetään 3.10. Doing Business with Finland -seminaari, joka tuo yhteen erityisesti kaivos-, energia- ja metsäalan yrityksiä Suomesta ja Mongoliasta. Seminaarissa pääset tapaamaan yritysten lisäksi myös päättäjiä ja sijoittajia sekä kuulemaan Mongolian markkinamahdollisuuksista.

Seminaarin jälkeen tarjoamme mahdollisuuden osallistua kanssamme Ulaanbaatarissa 3.-5.10. järjestettäville Mining Expo 2023 -messuille. Tarjoamme suomalaisyritysten käyttöön maksuttoman Team Finland -messuständin, jossa voit esitellä yritystäsi.

Matka tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua, luoda kumppanuuksia ja löytää uusia bisnesmahdollisuuksia Mongolian vauhdikkaassa markkinassa. Finnpartnership järjestää tilaisuudet yhdessä Business Council of Mongolian, Suomen Pekingin-suurlähetystön, ja Business Finlandin Pekingin-toimiston kanssa.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/61E41DA313BEDB75

Huomioithan, että kaikki osallistujat vastaavat omista matkajärjestelyistään ja -kuluistaan. Matkan kustannukset voi kuitenkin sisällyttää osaksi liikekumppanuustukihakemusta, mikäli suunnitelmissa on pitkäaikaisen liiketoiminnan käynnistäminen Mongoliassa. Lisää liikekumppanuustuesta kuulet osallistumalla hakemustyöpajoihimme.

Lisätietoja tapahtumasta: Eelis Hemberg (eelis.hemberg@finnpartnership.fi) ja Elsa Nyman (elsa.nyman@finnpartnership.fi)

Jaa sosiaalisessa mediassa