Tapahtuma
Finnpartneship

Shared Actions -kiihdyttämö

21.10.2024
Helsinki
Fingo järjestö yritys yhteistyö


Tule mukaan luomaan vaikuttavaa yhteistyötä yritysten ja järjestöjen välillä! Shared Actions -kiihdyttämö tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa kestäviä ratkaisuja, jotka tuovat todellista muutosta yhteiskuntaan.

Finnpartnership, Fingo ja Måndag järjestävät tapahtuman 21.10. klo 9-12 Helsingissä. Ilmoittaudu kiihdyttämöön TÄÄLTÄ.

Tapahtumassa yritykset ja järjestöt pääsevät esittelemään toimintaansa sekä tarpeitaan. Osallistujat kehittävät yhdessä työkaluja, markkinaymmärrystä ja merkityksellisiä liiketoimintamalleja, joiden tavoitteena on luoda pohjaa uusille yhteistyömahdollisuuksille.

Yrityksille yhteistyö on avain kestävään liiketoiminnan kasvuun ja syvempään ymmärrykseen kohdemaan kulttuurista ja yhteiskunnasta. Järjestöille se merkitsee laajempia resursseja, uusia osaamisalueita ja syvempää markkinaymmärrystä. Yhdessä voimme tavoittaa ihmisiä ja osaamista, joita emme yksin tavoittaisi.

Tule rakentamaan luottamusta, jakamaan työkaluja ja laajentamaan näkökulmia – muutos alkaa nyt!

Aikataulu

8.30 Ovet auki ja aamukahvi

9.00 Tervetuloa, päivän ohjelman läpi käynti ja osallistujien esittäytymiset – Mika Välitalo, Fingo ja Birgit Nevala, Finnpartnership

9.15 Shared Actions: Miten rakennamme vaikuttavaa yhteistyötä – Arto Sivonen, Måndag

9.25 Paneelikeskustelu: Mitä käytännössä voimme tehdä, lisää tekoja. – Moderaattori Arto Sivonen, Måndag. Paneelissa Helena Mäkinen, Finnish Global Education Solutions;  Camilla Ekholm, Pelastakaa lapset; Tiina Härkönen, Sitra. 

9.45 Taloudellinen tuki: erilaiset rahoitusmahdollisuudet – Birgit Nevala, Finnpartnership

9.55 Kiihdyttämö: Työpajoja pienryhmissä teemojen mukaan, tavoitteena kartoittaa uusia kumppanuusmahdollisuuksia.  Fasilitaattoreina toimivat Fingon Mika Välitalo, Måndagin Arto Sivonen ja Finnpartnershipin Birgit Nevala

11.40 Jatkotoimenpiteet ja verkostoitumistilaisuus

12:00 Tilaisuus päättyy

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muita tapahtumia