Uutiset

Vinkkejä kansainvälisiin kilpailutuksiin

07.06.2023

Kansainvälisiä tarjouskilpailuja avautuu jatkuvasti eri puolilla maailmaa ja ne tarjoavat suomalaisille yrityksille monipuolisia kanavia kehittää liiketoimintaa kehittyvillä markkinoilla. Kilpailutuksia rahoittavat useat eri tahot Maailmanpankista Euroopan unioniin. Ajankohtaisen tiedon löytyminen ja kilpailutuksiin osallistuminen voi toisinaan vaikuttaa haastavalta prosessilta.

Tarjotakseen tukea kilpailutuksiin osallistumiseen Finnpartnership järjesti 6.6.2023 webinaarin, jossa osallistujat saivat tietoa kilpailutuksista ja erityisesti vinkkejä siihen, mitä yrityksiltä vaaditaan voittaakseen kilpailutuksia. Tilaisuuden kouluttajana toimi alan asiantuntija, tohtori Kaj Björk, joka on uransa aikana toiminut suurten rahoittajien kuten Maailmanpankin kilpailutusten laatijana sekä tarjousten tekijänä. Voit katsoa Björkin esityksen alla olevasta videosta.

Tilaisuudessa Björk esitteli myös DevelopmentAid-sivustoa, josta yritykset voivat löytää tietoja kansainvälisistä tarjouskilpailuista ja avustuksista. Sivusto kokoaa yhteen myös tietoja rahoittajista, kilpailutusten järjestäjistä sekä mahdollisista yhteistyökumppaneista.

Ulkoministeriö tarjoaa kaikille suomalaisille PK-yrityksille ilmaisen pääsyn DevelopmentAid-sivustolle. Palvelu on voimassa vuoden ajan ja sen myötä PK-yrityksillä on rajaton pääsy sivustolle sekä sen tarjoamiin palveluihin. DevelopmentAid tarjoaa myös tukea ja koulutussessioita sivuston käyttämiseen.

Jos yrityksesi haluaisi saada pääsyn sivustolle, ota meihin yhteyttä: julian.blom@finnpartnership.fi ja paula.pihlava@finnpartnership.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa