Uutiset

Ukrainaan suuntautuvien hankkeiden määrä kasvussa

30.01.2024
Ukraina lippu

Finnpartnership vastaanotti viime vuonna yhteensä 11 liikekumppanuustukihakemusta, joiden hankkeet suuntautuvat Ukrainaan. Hankehakemuksia tuli neljänneksi eniten Vietnamin, Kenian ja Somalian jälkeen. Uudet hankkeet sijoittuvat muun muassa turvallisuus-, koulutus- ja rakennus- sekä metalliteollisuuden ja tietotekniikan aloille.

Suomalaistoimijat ovat juuri nyt ahkerasti yhteydessä liittyen Ukrainaan, ja yhteydenottoja tulee lähes päivittäin. Yrityskohtaista hankeneuvontaa järjestetään koko ajan mahdollisuuksien mukaan, mutta kaikkia hakijoita suositellaan aluksi osallistumaan joka kuukausi tarjolla olevaan virtuaaliseen hakemustyöpajaan.

Liikekumppanuustuen suuruus Ukrainaan suuntautuville hankkeille on 85 % pk-yrityksille sekä suuryrityksille hankkeen hyväksytyistä kustannuksista. Tukirahan avulla yritys voi esimerkiksi identifioida paikallisia liikekumppaneita, pilotoida teknologiaa tai kouluttaa paikallista henkilökuntaa. Lisää tietoja liikekumppanuustuesta saa Finnpartnershipin verkkosivuilta tai osallistumalla seuraavaan hakemustyöpajaan 15.2. – ilmoittaudu täältä.

Jaa sosiaalisessa mediassa