Uutiset

Namibian energia- ja kaivosteollisuus esillä EU-Namibia Business Forumissa 

04.08.2023

Onko yrityksesi etabloitumassa Namibiaan tai kiinnostunut maan liiketoimintamahdollisuuksista? Lokakuun 24.–25. järjestettävä EU-Namibia Business Forum tarjoaa mahdollisuuden tutustua paikallisiin energia-alan ja kaivosteollisuuden toimijoihin sekä EU:n tukemiin hankkeisiin ja investointeihin Namibiassa.

Namibia on ensimmäinen Afrikan maa, jonka kanssa EU on solminut strategisen kumppanuuden liittyen kriittisten mineraalien ja vihreän vedyn kestävään tuotantoon. Maassa on merkittävät mineraalivarannot ja se on yksi suotuisimmista maista vihreän vedyn tuotantoon. Brysselissä järjestettävässä tapahtumassa tullaan julkistamaan kumppanuuden yksityiskohtia määrittelevä tiekartta. Energia- ja kaivosteollisuuden lisäksi tapahtumassa on esillä myös logistiikka- ja liikennesektori.

Tapahtuman ilmoittautuminen on avoin vain kutsusta, mutta paneeleja ja esityksiä voi seurata tapahtuman verkkosivuilla.

GTK:n Mineraalitalouden ratkaisut -yksikön tiimipäällikkö Aleksi Salo osallistuu 25.10. järjestettävään paneelikeskusteluun, jonka aiheena on “Unlocking Value: Joint Ventures, Partnerships, and Investment for Beneficiation in CRM”.

Saat lisää tietoja tapahtumasta: julian.blom@finnpartnership.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ajankohtaista