Uutiset

Finnpartnershipin vuosiraportti 2022: myönnetty tuki kaksinkertaistui ja Afrikka kiinnostaa ennätysmäisen paljon

05.04.2023

Vuosi 2022 oli Finnpartnershipin uuden ohjelmakauden 2022-2024 ensimmäinen vuosi. Vauhdintäyteisen vuoden aikana käynnistettiin onnistuneesti uudelle ohjelmakaudelle sovitut uudistukset, sekä kasvatettiin ohjelman ydintoimintojen tuloksia. Tutustu vuosiraporttiimme!

Uusien palveluiden avulla ohjelman päätavoitteissa nähtiin upeaa kehitystä. Vastaanotettujen liikekumppanuustukihakemusten määrä kasvoi, myönnetyn tuen määrä kaksinkertaistui, ja tuen keskikoko kasvoi ennätyksellisen suureksi. Finnpartnershipin ja koko kehitysyhteistyön kannalta keskeisimpään maanosaan, Afrikkaan, myönnettiin enemmän tukea kuin koskaan aiemmin ohjelman historian aikana.

Finnpartnershipin työpajat ja tilaisuudet kiinnostivat yleisöä, ja sosiaalisen median seuraaja- ja tilaajaluvut vahvistuivat. Pandemian jäljiltä päästiin toteuttamaan yhä enemmän yhteyksien luomisen kannalta kriittisen tärkeitä live-tapahtumia niin kehittyvissä maissa kuin Suomessa. Asiakkailta ja sidosryhmiltä saatu palaute osoittaa kysynnän ja mielikuvan Finnpartnershipista olevan positiivista ja alati parantuvaa.

Lue lisää tuliterästä vuosiraportistamme!

Jaa sosiaalisessa mediassa