Uutiset

Käsityö-, tekstiili- ja sisustusalan yritykset – nyt lähdetään yhdessä Mongoliaan!

22.08.2023

Lähde mukaamme Mongoliaan ja tutustu kašmir- ja jakkivillan tuottajiin ja tuotteisiin paikan päällä! Finnpartnership järjestää matkan Ulaanbaatariin lokakuun alussa yhteistyössä Suomen suurlähetystön, Business Finlandin ja suomalaisyritysten kanssa. Matkaseurueessa on tällä hetkellä kaivos-, energia- ja konepajateollisuuden yrityksiä, mutta kutsumme mukaan myös kašmir- ja jakkivillan sekä villatuotteiden tuonnista kiinnostuneita yrityksiä, joita paikallinen järjestäjäkumppani Business Council for Mongolia (BCM) erityisesti toivoo osallistuvan.

Kaikille yhteinen Doing Business with Finland -seminaari ja Matchmaking-tilaisuus järjestetään Ulaanbaatarissa 3.10. ja ohjelma jatkuu seuraavina päivinä Mining Expo -messuilla. Messujen aikana BCM järjestää mukaan lähteville kašmir- ja jakkivillasta kiinnostuneille yrityksille omaa mielenkiintoista ohjelmaa, jonka aikana yritykset pääsevät tutustumaan villan alkutuotantoon ja jatkojalostukseen.

Mongolia on maailman toiseksi suurin kašmirvillan tuottaja ja mongolialaiset yritykset etsivät aktiivisesti pohjoismaisia yrityksiä yhteistyökumppaneikseen.

Suunnitellessasi mahdollista tuontihanketta, voit hakea tukirahaa meiltä jo matkaa varten. Osallistujille järjestetään virtuaalinen infotilaisuus 19.9. klo 9-11. Jos vielä harkitset matkalle lähtöä, ilmoittaudu kuitenkin infotilaisuuteen täällä ja voit päättää osallistumisesta sen jälkeen. Finnpartnershipin järjestämän matkan ohjelma on yrityksille ilmainen (myös messuosasto), mutta osallistujat vastaavat matkajärjestelyistään itse.

Hyödynnä nyt harvinaislaatuinen mahdollisuus ja koe ikimuistoinen elämys!

Lisätietoja:

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Ilmoittaudu mukaan seminaariin ja / tai messuille täältä.

Elsa Nyman, Programme Officer, elsa.nyman@finnpartnership.fi, +358 50 555 4289

Eelis Hemberg, Programme Officer, eelis.hemberg@finnpartnership.fi, +358 40 184 5723

Jaa sosiaalisessa mediassa