Merkitse kalenteriin: Doing Business with Finland -seminaari Mongoliassa syksyllä 2023

  • tapahtumapäivä
    01.10.2023

  • tapahtumapaikkaUlaanbaatar

Finnpartnership järjestää syksyllä yhdessä Mongolian talous- ja kehitysministeriön sekä Mongolian kauppakamarin kanssa Doing Business with Finland -seminaarin Ulaanbaatarissa. Seminaari on osa Suomen ja Mongolian diplomaattisuhteiden 60. juhlavuoden tapahtumia. Tilaisuuden ajankohta tulee olemaan syys-lokakuun vaihteessa 2023.

Mongolian Tukholman-suurlähettiläs Tuvdendorj Janabazar vieraili Helsingissä maaliskuussa ja kertoi Mongolian olevan sitoutunut edistämään suomalaisyritysten toimintaa maassa. Mongoliassa on kasvavaa markkinapotentiaalia eri sektoreilla, muiden muassa energiateollisuudessa sekä kaivos- ja luonnonvara-alalla. Mongolia on maailman neljänneksi suurin kuparintuottaja, mutta vain pieni osa maaperän mineraalipitoisuudesta on tähän mennessä tutkittu. Myös suomalaisiin koulutusalan ratkaisuihin on maassa kysyntää. Lisäksi Mongolia tuottaa perinteisiä tuotteita kuten laadukasta kashmir-villaa. Mongolian sijainti lähellä Kiinan-markkinoita on myös keskeinen kilpailuetu maassa toimiville ulkomaisille yrityksille.

Tarkempaa tietoa tilaisuudesta julkaistaan lähiviikkoina Finnpartnershipin verkkosivuilla ja somekanavissa. Tilaisuudesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Programme Officer Eelis Hembergiin, eelis.hemberg@finnpartnership.fi.