Uutiset

EU-Mosambik Global Gateway -investointifoorumi tulossa marraskuussa

25.08.2023

EU:n ja Mosambikin välinen Global Gateway -investointifoorumi järjestetään 22.-23.11.2023 Maputossa, Mosambikissa. Foorumin tavoitteena on luoda uusia kumppanuuksia ja kasvattaa eurooppalaisia yksityisen sektorin investointeja Mosambikissa. Tapahtuma keskittyy digitalisaatioon, uusiutuvaan energiaan, maatalouteen, siniseen talouteen, liikenteeseen ja matkailuun. Foorumi tarjoaa suomalaisille yrityksille myös mahdollisuuden tavata ja luoda liikekumppanuuksia muiden Mosambikissa jo toimivien eurooppalaisten yritysten kanssa. Finnpartnership selvittää parhaillaan mahdollisuuksia osallistua tapahtumaan yhdessä suomalaisyritysten kanssa.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää EU-Mosambik investointifoorumista, jaa meille yhteystietosi tämän linkin kautta 17.9. mennessä.

Lisää tietoa foorumista julkaistaan pian ja viralliset ilmoittautumiset avataan syyskuussa.

Finnpartnershipin liikekumppanuustuki Mosambikille on 85 % hyväksytyn hankebudjetin kustannuksista.

Mosambik on maa, jonka nuori ja kasvava väestö haluaa kehittää liiketoimintaympäristöään. Maalla on myös hyvät kulku- ja kauppayhteydet muihin eteläisen Afrikan maihin, ja se toimii vienti- ja tuontiporttina muille sisämaassa sijaitseville naapurimaille. Viime vuonna Mosambikin presidentin johtama valtuuskunta vieraili Suomessa tavoitteenaan lisätä kahdenvälisiä kauppasuhteita. Lue lisää vierailusta ja markkinamahdollisuuksista.

Lisätietoja: julian.blom@finnpartnership.fi ja nikke.karjalainen@finnpartnership.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa