Matchmaking lyhyesti

Joku maailmalla saattaa etsiä juuri teidän yritystänne.

Onko kyse asiakkuudesta, kumppanuudesta, hankkeesta, yhteisyrityksestä tai vaikkapa tuonnista? Kaikissa tapauksissa Matchmaking-haku on nopein ja helpoin tapa kartoittaa mahdolliset liikekumppanuudet kehitysmaista.

Finnpartnership on vuosien ajan koonnut kehitysmaista yritysten liikekumppanuusaloitteita suomalaisten yritysten käyttöön. Maksuton Matchmaking-palvelu on tie näiden aloitteiden ja kontaktien äärelle.

Kaikkien palveluun rekisteröityneiden ja suomalaiskumppaneita etsivien yritysten liikekumppanuusaloitteita voi selata sekä toimialoittain että maittain Matchmaking-haulla.

Jokainen Matchmaking-palvelun rekisteröitynyt yritys on toimittanut Finnpartnershipille yrityksen liikekumppanuusaloitetta koskevien tietojen lisäksi mm. taloudelliset tiedot sekä paikallisen kaupparekisteriotteen. Tavoitteenamme on, että tietokannan liikekumppanuusaloitteet olisivat suomalaisille yrityksille mahdollisimman kiinnostavia, sopivia ja luotettavia. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan uuden yhteistyökumppanin taustat ennen yhteistyön aloittamista. Finnpartnership tarjoaa liikekumppanuustukea partnereiden identifiointiin ja ulkopuolisten konsulttien hyödyntämiseen kehitysmaihin suuntautuvaan, pitkäaikaiseen, kaupalliseen yhteistyöhön tähtäävän ja kannattavan liiketoiminnan aloittamiseen.

Suomalaisia liikekumppaneita etsiviin yrityksiin voi olla suoraan yhteydessä Matchmaking-haun takaa löytyneen profiilin yhteystietojen kautta. Sähköpostitse lähestyttäessä voit sisällyttää Finnpartnershipin mukaan viestin CC-kenttään (matchmaking@finnpartnership.fi), jolloin voimme tarvittaessa tukea yhteydenpidossa tai tarjota mahdollisia päivitettyjä lisätietoja yritykseen liittyen.

Pysyt parhaiten tietoisena Finnpartnershipin tarjoamista mahdollisuuksista sekä tuoreimmista Matchmaking-palvelun suomalaisia liikekumppaneita etsivistä yrityksistä tilaamalla alta kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeemme tai luomalla hakuvahdin etusivuilta. Hakuvahti lähettää tuoreeltaan ilmoituksen sähköpostiisi kiinnostuksen kohteena olevista maista ja toimialoilta.