Uutiset

Tule mukaan Namibiassa ja Sambiassa järjestettäviin Doing Business with Finland -seminaareihin helmikuussa 2023!

09.11.2022

9.11.2022

Haluatko tutustua Namibian ja Sambian markkinoihin? Etsitkö kumppania, uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja verkostoja?

Namibian vahvuuksiin lukeutuvat nuori väestö, rikkaat luonnonvarat, rauha ja vakaus sekä toimiva infrastruktuuri. Sambian uusi hallitus painottaa yksityissektorin kehitystä, ja tarjoaa rauhallisen ja vakaan toimintaympäristön. Suomella on pitkät suhteet ja hyvä maine sekä Namibiassa että Sambiassa, jotka ovat molemmat englanninkielisiä maita. Linkkien takaa voit lukea uunituoreet katsaukset Namibian ja Sambian markkinamahdollisuuksiin suomalaisyrityksille.

Helmikuussa 2023 järjestettävät Doing Business with Finland -seminaarit tarjoavat suomalaisyrityksille erinomaisen mahdollisuuden laajentaa liiketoimintaansa Namibiaan ja Sambiaan. Seminaarien fokussektorit ovat kiertotalous, uusiutuva energia, vihreä siirtymä sekä näihin aloihin liittyvät koulutusratkaisut. Seminaarit tuovat yhteen suomalaisia ja paikallisia yrityksiä sekä muita sidosryhmiä, ja synnyttävät näiden välille uusia kumppanuuksia ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Seminaareihin ei ole osallistumismaksua, mutta osallistujat vastaavat itse matkajärjestelyistään ja -kuluistaan. Finnpartnershipin liikekumppanuustukea on mahdollista hakea seminaarimatkan kulujen kattamiseen, mikäli tarkoituksena on seminaarin avulla selvitellä pitkäaikaisen liiketoiminnan käynnistämismahdollisuuksia, esim. uuden yrityksen perustamista kohdemaihin.

Windhoekissa, Namibiassa seminaari järjestetään 21.2., ja Lusakassa, Sambiassa 23.2.2023. Videoyhteydellä osallistuminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Rekisteröidy mukaan nyt!

Voit nyt ilmoittautua mukaan yhteen tai molempiin seminaareista.

Seminaarien yhteydessä järjestetään myös muuta yrityksille suunnattua oheisohjelmaa, kuten yritysvierailuja.

Finnpartnership järjestää tilaisuudet yhdessä Suomen Windhoekin- ja Lusakan-suurlähetystöjen sekä AGS-ohjelman kanssa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Patrik Bredbacka, 040 545 8447, patrik.bredbacka@finnpartnership.fi.

Axel Sointu,  040 596 9877, axel.sointu@finnpartnership.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ajankohtaista