Uutiset

Save the Date: Uganda Forum 5.12. ja virtuaalinen Matchmaking-tapahtuma 12.12.

12.10.2023

Partnering for Change (PARC) -hanke ja Finnpartnership kutsuvat sinut osallistumaan Uganda Foorumiin 5.12. klo 9–12. Helsingissä järjestettävän tapahtuman teemana on “Harnessing Diaspora and NGO Know-how for Opportunities for Businesses” ja se tuo yhteen kansalaisjärjestöjen ja yksityisen sektorin edustajia kuulemaan ja jakamaan kokemuksia siitä, miten Ugandassa voi harjoittaa kestävää liiketoimintaa.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen tullaan lähettämään lähempänä tapahtumaa, mutta merkitse jo nyt päivämäärä ja kellonaika kalenteriisi. Tapahtuma järjestetään Helsingin keskustassa, ja kannustamme lämpimästi yritysten ja kansalaisjärjestöjen edustajia tulemaan paikalle henkilökohtaisesti parhaan mahdollisen verkostoitumiskokemuksen saamiseksi. Tapahtuma striimataan myös verkko-osallistujille.

Viikko Uganda Foorumin jälkeen, 12.12. klo 10–12, Finnpartnership järjestää virtuaalisen Matchmaking-tapahtuman suomalaisille ja ugandalaisille yrityksille ja kansalaisjärjestöille. Osallistujat pääsevät järjestämään kahdenkeskisiä tapaamisia toistensa kanssa ja solmimaan mahdollisia uusia liikekumppanuuksia. Matchmaking-tapahtuman fokussektorit ovat koulutus, elintarvikkeet ja rakentaminen sekä palvelut ja energia. Tapahtumaa fasilitoi BusinessMaker.

Lisätietoja ja ilmoittautumislinkit molempiin tapahtumiin julkaistaan pian.

Tervetuloa ja pysy kuulolla!

Lisätietoja tapahtumista: paula.pihlava@finnpartnership.fi ja elizabeth.okunda@finnpartnership.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa