Uutiset

Save the Date: Tutustu Vietnamin ammatillisen koulutuksen sektoriin ja löydä paikallinen liikekumppani

03.10.2023

Finnpartnership järjestää 29.11. virtuaalisen SDG Booster -työpajan, joka keskittyy Vietnamin ammatillisen koulutuksen sektoriin (TVET) ja sen tarpeisiin, Suomen tarjoamaan ja EU:n paikalliseen TVET-ohjelmaan. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Opetushallituksen, Suomen Vietnamin-suurlähetystön, EduClusterin, Vietnamin EU-delegaation ja paikallisen yhteistyökumppanin kanssa.

SDG Booster -työpajan tavoitteena on luoda osallistujien kesken ratkaisuja ennalta identifioituihin tarpeisiin ammatillisen koulutuksen sektorilla ja sen seurauksena toivottuja liikekumppanuuksia. Tapahtumassa suomalaiset ja vietnamilaiset toimijat pääsevät esittelemään toimintaansa ja tapaamaan mahdollisia liikekumppaneita, sekä kuulemaan sektorin markkinamahdollisuuksista, sen tarpeista ja rahoitusmahdollisuuksista.

Finnpartnership valmistelee parhaillaan työpajan fokusteemoja. Jos yrityksesi on kiinnostunut ammatillisen koulutuksen markkinamahdollisuuksista Vietnamissa, ota meihin yhteyttä ja kerro, mitkä teemat kiinnostaisivat sinua erityisesti.  

Lisätietoja työpajasta: julian.blom@finnpartnership.fi ja tam.nguyen@finnpartnership.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa