Uutiset

Rwanda Business Forum toi yhteen yli 100 suomalaista ja ruandalaista toimijaa

27.09.2023

Finnpartnershipin yhteistyössä Ruandan Pohjoismaisen suurlähetystön, Suomen ruandalaisen yhteisön sekä Suomen ja Afrikan välistä liiketoimintaa edistävän Hills Connect Oy:n kanssa järjestämä Rwanda Business Forum toi yhteen yli 100 suomalaista ja ruandalaista koulutuksen, terveydenhuollon ja IT-alan toimijaa keskustelemaan maiden liiketoimintamahdollisuuksista sekä tapaamaan uusia liikekumppaneita. Tapahtuma järjestettiin Helsingin Kauppakeskus Redissä 14.9.

Tilaisuudessa Finnpartnership piti puheenvuoron, jossa esiteltiin ohjelman palvelut sekä Global Gateway -kampanjan hanke Regional Teachers’ Initiative for Africa, johon Finnpartnership pyrkii etsimään suomalaisia opettajakoulutuksen ammattilaisia. Suomea oli edustamassa myös ulkoministeriö, Business Finlandin Developing Markets Platform sekä seminaarin teemoja edustavat toimijat Block Solutions Oy, GoFore Oyj ja Tampereen ammattikorkeakoulu Oy.

Ruandan delegaatiossa oli mukana Ruandan koulutuksesta vastaava valtioministeri Claudette Irene sekä kymmeniä pääosin koulutus-, terveydenhuolto-, IT- ja kaivosalan toimijoita. Tilaisuudessa Rwanda Development Board kertoi Ruandan liiketoimintamahdollisuuksista. Osallistujat pääsivät kuulemaan myös Hills Connect Oy:n palveluista, joilla se tukee suomalaisyritysten liiketoiminnan edistämistä Ruandassa sekä SPENN-yrityksen ja I&M-pankin tarjoamista pankkiratkaisuista.

Finnpartnership oli koko päivän myös tavattavissa ständillä, jossa keskustelu oli vilkasta. Suuren suosion saavuttanut tilaisuus oli vahva jatkumo pitkään jatkuneelle yhteistyölle suomalaisten ja ruandalaisten toimijoiden välillä.

Jaa sosiaalisessa mediassa