Uutiset

Onko yrityksenne hakemassa liikekumppanuustukea ja onko teillä tarvetta paikalliselle kumppanille? Hyödynnä ilmaista palveluamme!

14.02.2023

Hyvä paikallinen liikekumppani on usein avainasemassa menestyksen takaamiseksi kehittyvillä markkinoilla. Finnpartnershipin liikekumppanuustukea myönnetään hankkeille, jossa suomalaisyritys pyrkii perustamaan yhteis- tai tytäryrityksen, tai solmimaan pitkäaikaisen lisensointi-, franchising-, alihankinta- tai huoltosopimuksen hankkeen kohdemarkkinalla, tai aloittamaan tuonnin Suomeen. Ennen hakemuksen jättämistä Finnpartnership auttaa paikallisen kumppanin löytämisessä yrityksen ja sen liikekumppanuustukihankkeen tarpeisiin perustuen.

Palvelussa hyödynnetään Finnpartnershipin Aasian ja Afrikan alueellisia koordinaattoreita sekä Suomen suurlähetystöjä kehittyvillä markkinoilla. Palvelun piirissä ovat seuraavat markkinat: Aasia (Filippiinit, Indonesia, Intia, Kambodzha, Laos, Myanmar, Nepal, Pakistan, Vietnam), Afrikka (Algeria, Egypti, Etelä-Afrikka, Etiopia, Kenia, Malawi, Marokko, Mosambik, Namibia, Nigeria, Senegal, Tansania, Tunisia, Uganda, Sambia), Eurooppa (Ukraina) sekä Lähi-itä (Iran).

Palvelu on jaettu kolmeen vaiheeseen: 1) Alkukeskustelu Finnpartnership kanssa, jolloin suomalaistoimija esittelee hankeaihion, 2) Läpikäynti Finnpartnershipin / Suomen suurlähetystön kanssa, jonka jälkeen markkina seulotaan kumppanin löytämiseksi, 3) Digitapaaminen suomalaistoimijoiden ja potentiaalisen kumppanin kanssa.

Varaa alkukeskustelu tai pyydä lisätietoja:

Axel Sointu, Business Partnership Lead, axel.sointu@finnpartnership.fi, puh. +358 40 596 9877

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ajankohtaista