Uutiset

Koulutusalan toimijoille tarjolla mahdollisuus verkostoitua Senegalissa eLearning Africa -tapahtumassa

21.04.2023

Toukokuun 24.–26. järjestettävän eLearning Africa 2023 -konferenssin yhteyteen on luotu suomalaistoimijoille lisää mahdollisuuksia verkostoitua afrikkalaisten koulutusalan toimijoiden kanssa. Senegalissa, Dakarissa järjestettävä eLearning Africa on suurin kansainvälinen koulutusalan digitaalisia ratkaisuja edistävä tapahtuma, johon osallistuu niin oppilaitoksia ja teknologiayhtiöitä kuin koulutusalan rahoittajia.

eLearning Africa tilaisuuden ohella, Finnpartnership, Suomen Senegalin-suurlähetystö, Pathfinder Foundation ja koulutussuurlähettiläs Marjaana Sall järjestävät tiistaina 23.5. Finland-Senegal Education Partnership Forumin. Tilaisuudessa suomalaiset ja senegalilaiset osallistujat pääsevät yhdessä keskustelemaan digitaalisuuteen liittyvistä mahdollisuuksista ja haasteista yhdessä opetusviranomaisten kanssa sekä esittelemään ratkaisujaan Unescon edustajille järjestön parhaillaan meneillä oleviin hankkeisiin ja tuleviin tarpeisiin. Suurlähetystö kutsuu samana iltana osallistujat myös vastaanotolle suurlähettiläs Anu Saxénin residenssille, jossa forumin keskusteluja voidaan jatkaa.

eLearning Africa -konferenssin yhteydessä Finnpartnership toteuttaa lisäksi Story of Finland learning cafén. Tilaisuus tuo suomalaiset ja konferenssin muut osallistujat yhteen etsimään ratkaisuja siihen, miten Afrikassa syrjäseutujen oppimismahdollisuuksia voitaisiin parantaa erityisesti digitalisaation myötä. Suomalaistoimijat pääsevät tapaamaan muita yrityksiä, rahoittajia ja oppilaitosten toimijoita ja sitä kautta edistämään mahdollisia uusia kumppanuuksia.

Useita suomalaisyrityksiä on osallistumassa konferenssiin ja ilmoittautuminen on edelleen auki. Jos kiinnostuit tilaisuuksista, Finnpartnership järjestää 4.5. klo 11.00 virtuaalisen infotilaisuuden kaikille osallistujille sekä tapahtumasta kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan ottamalla meihin yhteyttä: nikke.karjalainen@finnpartnership.fi tai julian.blom@finnpartnership.fi

Ohjelma suomalaisosallistujille

Ti 23.5. Finland-Senegal Education Partnership Forum; Suurlähettilään iltavastaanotto

Ke 24.5. eLearning Africa

To 25.5. eLearning Africa; Finnpartnershipin järjestämä Story of Finland learning café

Pe 26.5. eLearning Africa

Löydät lisää tietoja Finnpartnershipin tarjoamista palveluista eLearning African aikana verkkosivuiltamme.

Jaa sosiaalisessa mediassa