Uutiset

Finnpartnership vahvistaa palvelujaan Aasiassa

07.03.2023

7.3.2023

Finnpartnershipilla oli ilo toivottaa tervetulleeksi maaliskuun alussa uusi Programme Officer Trang Nguyen, joka tukee Finnpartnershipin toimintaa Aasiassa. Maanosa tarjoaa yhä enemmän monipuolisia liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille. Aasian tiimi, johon kuuluvat Regional Coordinator Tam Nguyen ja Programme Officer Trang Nguyen, vahvistavat yrityksille tarjottavia palveluita. Aasian liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneet yritykset voivat hyötyä niin liikekumppanuustuesta ja Matchmaking-palvelusta kuin hiljattain alkaneesta Global Gateway -kampanjasta.

Trang Nguyen vastaa työssään Aasian kontaktikartoista ja Matchmaking-palvelusta sekä tapahtumien järjestämisestä. Hänellä on akateeminen tausta koulutuksesta ja kansainvälisestä kehityksestä sekä työkokemusta kehityskonsultointiprojekteista ja IT-liiketoiminnan kehittämisestä.

Aasian liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneet yritykset voivat ottaa yhteyttä Aasian tiimiin sähköpostitse Tam.Nguyen@finnpartnership.fi ja Trang.Nguyen@finnpartnership.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa