Uutiset

Vietnamin Pelastakaa Lapset tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia suomalaisille yrityksille

01.08.2024
Vietnamin Pelastakaa Lapset tarjoaa yhteistyömahdollisuuksia suomalaisille yrityksille

Vietnamin Pelastakaa Lapset -järjestö (SCiV) toimii yhteistyössä Finnpartnershipin kanssa edistääkseen lasten oikeuksia yksityisen sektorin kautta Vietnamissa. Yhteistyön kautta Pelastakaa Lapset pyrkii hyödyntämään laajaa valikoimaa innovatiivisia lähestymistapoja, teknologioita ja käytäntöjä parantaakseen koulutusta, terveydenhuoltoa, lastensuojelua ja toimeentuloa apua tarvitseville lapsille ja heidän yhteisöilleen.

SCiV etsii mm. ratkaisuja, joissa käytetään tekoälyä etnisiin vähemmistöihin kuuluvien lasten verkko-oppimiseen ja terveydenhoitoon syrjäisillä alueilla, digitaalisia ratkaisuja vammaisten ammatilliseen koulutukseen sekä vesiratkaisuja vuoristoisten ja suolaisen veden tunkeutumisalueiden kouluille ja yhteisöille. Lisäksi SCiV on avoin yhteistyölle suomalaisten yritysten kanssa vauhdittaakseen investointeja koulujen energiamurrokseen ja mangrovemetsien kestävään kehittämiseen.

Finnpartnership kutsuu suomalaisia yrityksiä, joilla on SCiV:n aloitteisiin liittyviä teknologiaratkaisuja tai osaamista, ottamaan yhteyttä Huong Phaniin (huong.phan@finnpartnership.fi) mahdollisesta yhteistyöstä Vietnamin Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa. Suomalaiset yritykset voivat saada Finnpartnershipilta liikekumppanuustukea pilotointiin ODA-kelpoisen kansainvälisen organisaation, kuten SCiV:n, kanssa. Tukirahaa voidaan myöntää osana järjestön toimintaa toteutettavalle teknologiaan tai ratkaisuun liittyvälle pilotti- tai demonstraatiohankkeelle. Tuen määrä on 15 000–400 000 euroa, ja Vietnamissa toteutettavissa hankkeissa Finnpartnership kattaa 50 tai 75 prosenttia hyväksytyistä hankekustannuksista hakijayrityksen koosta riippuen.

Vietnamin Pelastakaa Lapset pyrkii yhteistyössä useiden sidosryhmien, kuten terveysministeriön, opetus- ja koulutusministeriön, työ-, invalidi- ja sosiaaliministeriön, ammattiliittojen, kansalaisjärjestöjen, yliopistojen ja yritysten kanssa luomaan pitkäkestoisia vaikutuksia Vietnamin lapsille.  

Jaa sosiaalisessa mediassa