Uutiset

TECHFEST Vietnam 2022 -tapahtumassa esillä tulevaisuuden innovatiiviset ratkaisut

12.01.2023

Finnpartnership oli mukana 2.–4. joulukuuta järjestetyssä TECHFEST Vietnam 2022 -tapahtumassa Binh Duongin maakunnassa. Vietnamin tiede- ja teknologiaministeriö järjesti konferenssin nyt kahdeksatta kertaa. TECHFEST Vietnam on saanut innoituksensa Slush:sta ja Innovaatiokumppanuushankeesta, joka on Suomen hallituksen vuosina 2009–2019 tukema ODA-rahoitteinen ohjelma Vietnamin startup-ekosysteemin tukemiseksi.

TECHFEST Vietnam 2022 -tapahtuman teemana oli “Open Innovation Ecosystem – The Next Big Think”, ja sen tavoitteena oli edistää startup-yritysten innovatiivisia ratkaisuja nopeasti kehittyvän teknologian aikakaudella sekä houkutella asiantuntijoiden, paikallisten yrittäjien ja ulkomailla asuvien vietnamilaisten osaamista ja resursseja talouden kehittämiseksi. Tapahtuma pyrki samalla herättämään innovaation ja yrittäjyyden henkeä yleisellä tasolla ja yrityksissä sekä erityisesti nuorten ja opiskelijoiden keskuudessa.

TECHFEST Vietnam 2022 -konferenssin aikana Finnpartnershipin edustaja tapasi tiede- ja teknologiaministeriön edustajia keskustellen siitä, miten suomalaiset yritykset ja organisaatiot voisivat tulla osaksi Vietnamin innovaatiosektoria ja startup-ekosysteemiä.

Lisätietoja saa Tam Nguyenilta, Finnpartnershipin Regional Coordinator for Asia: tam.nguyen@finnpartnership.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ajankohtaista