Uutiset

Rwanda Business Forum – tapaa ruandalaisia terveydenhuollon, IT- ja koulutusalan toimijoita Helsinkiin

03.08.2023

Finnpartnership on mukana järjestämässä ”Rwanda Business Forum” -tapahtumaa 14.9. Helsingissä. Tilaisuus tuo yhteen suomalaisia ja ruandalaisia terveydenhuollon, IT- ja koulutusalan ammattilaisia. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Ruandan Pohjoismaisen-suurlähetystön, Suomen ruandalaisen yhteisön sekä kansainvälistä kauppaa Suomen ja Afrikan maiden välillä edistävän Hills Connect Oy:n kanssa.  

Tapahtuman yhteydessä Ruandasta saapuu terveydenhuollon, IT- ja koulutusalan toimijoista koostuva delegaatio. Tähän mennessä mukaan on ilmoittaunut jo kymmenen ruandalaista organisaatiota, joista löydät lisätietoja täältä.

Tilaisuudessa pääset kuulemaan ruandalaisten ja suomalaisten yritysten pitch-esityksiä, tutustumaan Finnpartnershipin palveluihin sekä osallistumaan kahden välisiin keskusteluihin ruandalaisten toimijoiden kanssa tilaisuuden Matchmaking-osiossa. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus suomalaisille organisaatioille keskustella mahdollisesta yhteistyöstä ruandalaisten liikekumppaneiden kanssa ja tutustua Ruandan liiketoimintakulttuuriin sekä investointimahdollisuuksiin. Tapahtuma huipentuu perinteikkääseen ruandalaiseen illanviettoon tanssin ja musiikkiesitysten parissa. Tarjolla on lisäksi ruandalaisia makupaloja. Löydät tilaisuuden ohjelman täältä.

Tilaisuus järjestetään Kauppakeskus Redin (Hermannin rantatie 5) neuvotteluhuoneessa ”Redi neuvottelee” (2. krs) Helsingin Kalasatamassa 14.9. klo 14:00–20:00. Tapahtuman tilan voi löytää käyttämällä kauppakeskuksen pohjakarttaa ja kirjoittamalla ”Redi neuvottelee” hakukenttään.

Ilmoittaudu mukaan täällä 7.9. mennessä!

Lisätietoja:

Ville Jokinen, Programme Officer, ville.jokinen@finnpartnership.fi, +358 40 538 0540

Elsa Nyman, Programme Officer, elsa.nyman@finnpartnership.fi, +358 50 555 4289

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ajankohtaista