Uutiset

Matchmaking-tilaisuus toi yhteen yli 60 toimijaa Ugandasta ja Suomesta

21.12.2023

Ugandan markkinamahdollisuudet olivat keskiössä Finnpartnershipin ja Partnering for Change -hankkeen (PARC) järjestämissä tapahtumissa joulukuussa. Helsingissä 5.12. järjestetty Uganda Forum toi yhteen yrityksiä ja järjestöjä, jotka jakoivat tietoa investointimahdollisuuksista sekä muun muassa energiasektorin tarpeista Ugandassa. Tapahtuman osallistujat pääsivät kuulemaan myös käytännön esimerkkejä kestävän liiketoiminnan harjoittamisesta Ugandassa. Tapahtuman nauhoituksen voi katsoa täältä.

Jatkona Forumin keskusteluille Finnpartnership ja PARC järjestivät virtuaalisen Matchmaking-tilaisuuden 12.12. Tapahtumassa suomalaiset ja ugandalaiset yritykset sekä organisaatiot pääsivät järjestämään kahdenkeskisiä tapaamisia ja esittelemään tarjontaansa. Tilaisuus tarjosi yrityksille mahdollisuuden tutustua uusiin liikekumppaneihin ja keskustella yhteisistä hankkeista.

Matchmaking-tapahtuma keskittyi erityisesti viiteen sektoriin: kahvi ja tee, rakentaminen, koulutus, energia ja palvelut. Tapahtumaan osallistui yli 60 toimijaa Ugandasta ja Suomesta ja sen aikana järjestettiin useita tapaamisia yritysten välillä. Tilaisuuden osallistujat voivat edelleen tutustua yritysten tarjontaan tapahtumasivun avulla ja ottaa yhteyttä sopiviin liikekumppaneihin, joiden yhteystiedot löytyvät sivuilta.

Jaa sosiaalisessa mediassa