Uutiset

Finnpartnership palvelee tukirahan hakijoita läpi kesän

05.06.2024
summer, man with mobile

Jos kesä ja aurinko kirvoittavat uudet hankeajatukset liikkeelle, niin Finnpartnershipin työntekijät tarjoavat apua liikekumppanuustukeen liittyvissä kysymyksissä normaaliin tapaan myös kesäkuukausina. Tarjoamme myös tukea liikekumppaneiden löytämiseen kohdemaista. Tavoitat meidät helpoiten sähköpostitse: fp@finnpartnership.fi.

Jos olet hiljattain hakenut liikekumppanuustukea, huomioi, että Finnpartnershipin työntekijät pyrkivät tarvittaessa ottamaan sinuun yhteyttä myös kesän aikana, jotta hakemuksesi käsittely edistyy mahdollisimman nopeasti.

Kuukausittain järjestettävät hakemustyöpajat ovat kesätauolla heinäkuussa, mutta jatkuvat jälleen 15.8. Virtuaalisessa työpajassa opitaan, miten tukirahaa voi hakea ja millaisiin hankkeisiin. Osallistujat saavat lisäksi tietoa Finnpartnershipin B2B Matchmaking -palvelusta ja Global Gateway -kampanjan tarjoamista EU-vetoisista liiketoimintamahdollisuuksista kehittyvillä markkinoilla. Voit ilmoittautua jo 15.8. järjestettävään hakemustyöpajaan täältä.  

Jaa sosiaalisessa mediassa