Uutiset

Finnpartnership palvelee läpi kesän

29.06.2023

Kesä tarjoaa hyvän hetken hakea liikekumppanuustukea ja suunnitella liiketoiminnan kehittämistä kohti kehittyviä markkinoita. Finnpartnershipin työntekijät palvelevat läpi kesän ja meiltä voi saada henkilökohtaista apua hakemuksen tekemiseen. Tarjoamme myös tukea uusien liikekumppaneiden löytämiseen kohdemaista. Voit ottaa meihin yhteyttä: fp@finnpartnership.fi.

Seuraava hakemustyöpajamme järjestetään torstaina 17.8. (englanniksi). Virtuaalinen työpaja tarjoaa kattavasti vinkkejä liikekumppanuustukihakemuksen tekemiseen sekä tietoa Business Finlandin rahoitusmahdollisuuksia ja Fingon palveluista yritysten ja järjestöjen väliseen yhteistyöhön. Ilmoittaudu mukaan täältä.  

Jos olet hiljattain hakenut liikekumppanuustukea, Finnpartnershipin työntekijät pyrkivät tarvittaessa ottamaan sinuun yhteyttä myös kesän aikana, jotta hakemuksesi käsittely edistyy mahdollisimman nopeasti. Mikäli toimit yhteyshenkilönä hakemuksella, johon liittyen emme ole vielä olleet sinuun yhteydessä, voit käsittelyn aikataulutuksen helpottamiseksi halutessasi ilmoittaa meille loma-aikatauluistasi osoitteeseen fp@finnpartnership.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ajankohtaista