Uutiset

Finnpartnership etsii järjestäjäkumppaneita uusiin rajattuihin rahoitustyöpajoihin

09.04.2024
meeting

Finnpartnershipin kerran kuukaudessa järjestettävät hakemustyöpajat muodostavat vakiintuneen osan yrityksille suunnattua palvelupolkua liikekumppanuustuen hakemiseksi.  

Tämän vuoden aikana tulemme lisäksi järjestämään uusia, nopeatempoisia 1,5 tunnin rahoitustyöpajoja yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Näitä järjestetään esim. kaupunkien ja alueellisten kehitysyhtiöiden, oppilaitosten ja ELY-keskusten kanssa. Emme aseta rajoituksia kanssajärjestäjän suhteen. Kaiken keskiössä on kuitenkin, että kumppani pystyy valitsemaan yhden toimialan tai teeman, jonka ympärille työpaja rakentuu. Mieluiten tilaisuus myös keskittyy yhteen markkinaan, ja kumppanilla tulee olla tiedossa 4-12 yritystä, jotka osallistuvat rahoitustyöpajaan.  

Esimerkki aiemmin järjestetystä rahoitustyöpajasta on Business Joensuun kanssa pidetty tilaisuus, jossa toimialana oli rakentaminen, markkinana Ukraina, ja siihen osallistui 8 yritystä. Lisäksi olemme järjestäneet vastaavan tyyppisiä tilaisuuksia yritysten itsensä kokoamille ryhmille. Myös tällaiset ryhmät ovat erittäin tervetulleita.

Itse rahoitustyöpaja rakennetaan yritysten tarpeiden ympärille ja niissä räätälöidään alustavasti malleja jokaiselle osallistujalle, kuinka he voisivat hyödyntää Finnpartnershipin tukirahaa.

Lisätietoja:

Axel Sointu

Business Partnership Lead

+358 (0)40 596 9877

Jaa sosiaalisessa mediassa