Uutiset

Finnpartnership-avustuksella saatellaan suomalaisyrityksiä mukaan EU:n hankintoihin ja investointeihin kehittyvissä maissa

16.12.2022

Finnpartnership avaa alkuvuodesta 2023 Global Gateway- rahoituskierroksen ja neuvontapalvelun. Tavoitteena on tulevan kahden vuoden aikana saatella 15 suomalaisyritystä kohdemarkkinoille siten, että hanke sisältää yrityksen oman pilotointi- tai referenssihankkeen, joka rahoitetaan Finnpartnershipin avustuksella. Kampanjan kohdemaita ovat Kenia, Etelä-Afrikka, Vietnam, Indonesia ja Filippiinit. Lahjamuotoisen rahoituksen osuus riippuu kohdemaasta ja hakijayrityksen koosta (esim. PK-yrityksille tarjolla kaikissa maissa 50-70%). Kampanjahankkeiden koko on noin 100 000 – 300 000 euroa.

Referenssihankkeen ja paikan päällä Team Finland -yhteistyössä toteutettavan neuvonta- ja verkostointityön avulla yritysten on mahdollista päästä mukaan laajempiin EU:n rahoittamiin kokonaisuuksiin, muihin kv. kehitysrahoituksiin, tai hankkeita toimeenpaneviin yrityskonsortioihin. Finnpartnership tiedottaa uutiskirjeellään sekä muiden Team Finland-kumppaneiden kautta lähitulevaisuudessa kohdemaissa avautuvista ja valmisteilla olevista mahdollisuuksista, joiden yhteyteen pääseminen avaa yrityksille uusia markkinoita. Vuoden 2023 alussa ensimmäisenä avautuvat digitalisaatioon liittyvät mahdollisuudet. Kampanjahaku noudattaa muodoltaan liikekumppanuustuen olemassa olevia ehtoja, mutta hakemuksen tekoa nopeuttaa valmis hankesapluuna. Pysy kuulolla uutiskirjeemme avulla!

Lisätietoja: Birgit Nevala,  birgit.nevala(a)finnpartnership.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa