Tapahtuma
Finnpartneship

Tutustu Dominikaanisen tasavallan yhteistyömahdollisuuksiin

21.03.2024
virtuaalitapahtuma
Dominican

Tapahtuma keskittyy tekstiileihin, käsityöhön, kestävään muotiin, kodin sisustukseen, luonnonkosmetiikkaan ja superfood-tarjontaan sekä varhaiskasvatuksen ja turismin yhteistyömahdollisuuksiin. Löydä kiinnostavat tuotteet ja liikekumppanit sekä hae tukirahaa liiketoiminnan aloitukseen!

Järjestämme virtuaalisen B2B Matchmaking -tilaisuuden yrityksille ja organisaatioille Suomesta ja Dominikaanisesta tasavallasta torstaina 21.3.2024 iltapäivällä. Tapahtumassa suomalaisosallistujat pääsevät kuulemaan Dominikaanisen tasavallan markkinamahdollisuuksista ja tapaamaan kasvokkain paikallisia yrityksiä. Ilmoittaudu mukaan nopeasti niin saamme linjoille Dominikaanisesta tasavallasta juuri sinua kiinnostavia kumppaneita. Ilmoittautuneina on jo luonnonkosmetiikan, tekstiilien ja turismin toimijoita.

Suomalaisyritys voi hakea Finnpartnershipin tukirahaa esimerkiksi maahantuonti-, alihankinta- tai palvelun lisensointihankkeelle Dominikaaniseen tasavaltaan, johon pk-yrityksen tukirahaosuus on 50 % ja suuryrityksen 30 % hyväksytyistä hankekustannuksista. Dominikaaninen tasavalta on Latinalaisen Amerikan nopeimmin kasvavia maita ja se on pyrkinyt viime vuosina edistämään ulkomaisia investointeja.

Finnpartnership järjestää tilaisuuden yhteistyössä YK:n kehitysohjelman (UNDP) paikallisen maatoimiston sekä viennin- ja investointien edistämispalveluita tarjoavan ProDominicanan kanssa. Tapahtuman keskiössä ovat erityisesti naisyrittäjät, ja Finnpartnership toivoo mukaan yrityksiä seuraavilta sektoreilta: tekstiilit, käsityöt, kestävä muoti, kodin sisustus, varhaiskasvatus, turismi, luonnonkosmetiikka ja superfood.

Tilaisuus kestää 2 tuntia, jonka aikana esitellään Dominikaanisen tasavallan markkinamahdollisuuksia ja Finnpartnershipin palveluita sekä järjestetään osallistujille kahdenkeskisiä- ja ryhmäkeskusteluja. Tilaisuudessa tullaan käyttämään Pro Dominicanan virtuaalista alustaa, jossa osallistujat voivat luoda oman profiilin esitellen tarjontaansa ja yhteistyötoiveita. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan lähempänä tapahtumapäivää.

Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä: elsa.nyman@finnpartnership.fi. Ilmoittautumislinkki jaetaan lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoja:

Elsa Nyman

Programme Officer

+358 (0)50 555 4289

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muita tapahtumia