Tapahtuma

Tapaa Finnpartnership Maailma kylässä -festivaalilla

25.05.202426.05.2024
Helsinki
Maailma kylässä

Finnpartnership on mukana 25.–26.5. järjestettävällä Maailma kylässä -festivaalilla. Jos yritystäsi kiinnostaa liiketoiminnan aloittaminen kehittyvillä markkinoilla tai etsit liikekumppaneita Aasian, Afrikan tai Latinalaisen Amerikan markkinoilta, tule tapaamaan meitä. Työntekijämme neuvovat, miten Finnpartnershipin tarjoama tukiraha, liikekumppanuustuki, voi vauhdittaa liiketoimintasi aloittamista ja miten sitä voi hakea. B2B Matchmaking -palvelumme kautta voit tutustua myös paikallisiin yrityksiin ja löytää mahdollisen uuden liikekumppanin.

Tutustu Finnpartnershipin palveluihin tapahtumateltallamme T607 (katso festivaalialueen kartta). Työntekijämme ovat tavattavissa koko festivaalin ajan lauantaina klo 11–21 ja sunnuntaina klo 11–19.

Helsingin Suvilahdessa järjestettävä Maailma kylässä on kestävän kehityksen festivaali, joka tarjoaa kulttuuria laidasta laitaan ja kestävän kehityksen teemoihin painottuvia keskusteluja. Ohjelmassa on konsertteja eri puolilta maailmaa, kantaaottavia puheita, satoja näytteilleasettajia sekä ruoka- ja basaarimyyjiä. Tutustu festivaaliin ja sen ohjelmaan täällä.

Kuva: Maailma kylässä -festivaali

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muita tapahtumia