Tapahtuma
Finnpartneship

Save the date: Tutustu Pakistanin tekstiili- ja käsityöalan mahdollisuuksiin

17.09.2024
Helsinki
Pakistan Tekstiili

Finnpartnership järjestää 17.9. klo 10:00–12:00 Helsingissä tilaisuuden suomalaisille tekstiili-, käsityö-, muoti- ja kodin sisustusalan toimijoille. Tilaisuus esittelee Pakistanin tekstiili- ja käsityömarkkinoita, ja suomalaiset alan yritykset pääsevät tapaamaan toisiaan sekä mahdollisesti etänä osallistuvia pakistanilaisia toimijoita. Tilaisuus järjestetään Finnfundin tiloissa (Porkkalankatu 22 A).

Tilaisuus on jatkoa toukokuussa 2024 järjestetylle Finnpartnershipin Pakistanin vierailulle, jossa suomalaistoimijat osallistuivat Finland Pakistan Business Summit -tilaisuuteen sekä tapasivat paikallisia toimijoita.  

Suomalaisyritys voi hakea Finnpartnershipin tukirahaa esimerkiksi alihankintaan ja maahantuontiin tähtäävään toimintaan Pakistaniin, johon pk-yrityksen tukirahaosuus on 75 % ja suuryrityksen 50 % hyväksytyistä hankekustannuksista.  

Jos Pakistanin tekstiili- ja käsityöosaaminen kiinnostaa, ota meihin yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan. Lisätietoja tapahtumasta jaetaan lähempänä tapahtumapäivää.  

Lisätietoja:  

Elsa Nyman

Programme Officer

Business Partnership Support

+358 (0)50 555 4289

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muita tapahtumia