Tapahtuma
Finnpartneship

Osallistu FinnBizWeek-tapahtumaan ja vieraile Kitwen kaivosalueella

08.04.202412.04.2024
Lusaka ja Kitwe, Sambia

Suomen Sambian-suurlähetystö ja Finnpartnership kutsuvat suomalaiset yritykset jo kuudetta kertaa peräkkäin järjestettävään Finland Business Week -tapahtumaan Lusakassa, Sambiassa. Huhtikuussa järjestettävä ’FinnBizWeek’ kokoaa yhteen suomalaiset ja sambialaiset yritykset sekä organisaatiot verkostoitumaan ja luomaan yhteistä liiketoimintaa.

FinnBizWeek edistää vahvempia kumppanuuksia ja helpotettua Sambian markkinoille pääsyä suomalaisille yrityksille. Suomalaisyrityksille tarjotaan mahdollisuus B2B-tapaamisiin, verkostoitumiseen ja sektorikohtaisiin yritysvierailuihin etenkin kaivos-, vesi-, metsätalous- ja niihin liittyvien kiertotalous- ja koulutusratkaisujen aloilla. Myös muiden sektoreiden toimijat ovat tervetulleita mukaan.

FinnBizWeek järjestetään 8.–9. huhtikuuta 2024 Lusakassa, ajoitettuna samalle viikolle EU:n järjestämän talousfoorumin kanssa. EU-Zambia Business Forum on Copper Value Chains järjestetään 10.–12. huhtikuuta 2024 Kitwessä ja tapahtumaan voi ilmoittautua täällä. Molemmista tapahtumista kiinnostuneet suomalaisyritykset voivat siis osallistua kumpaankin tapahtumaan samalla viikolla. Tapahtumaviikon aikana suurlähetystö ja Finnpartnership järjestävät suomalaisyrityksille myös tapaamisia ja vierailuita paikallisen yksityisen ja julkisen sektorin edustajien kanssa Lusakassa.

Voit lukea lisää Sambian kaivosalan markkinamahdollisuuksista tästä, metsäalan mahdollisuuksista tästä, ja kiertotalouden mahdollisuuksista tästä. Lisää tietoa alustavasta ohjelmasta sekä matkustamisesta Sambiaan löydät tapahtuman kutsukirjeestä.

Ilmoittaudu tapahtumaan tai kysy lisätietoja:

Suomen suurlähetystö: jenna.kirkkari@gov.fi / alma.pyymaki@gov.fi

Finnpartnership: julian.blom@finnpartnership.fi / ville.jokinen@finnpartnership.fi / eelis.hemberg@finnpartnership.fi tai soittamalla: Eelis +358 40 184 5723 / Ville +358 40 538 0540

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muita tapahtumia