Tapahtuma
Finnpartneship

ADB Business Opportunities Fair lokakuussa Filippiineillä

09.10.202410.10.2024
Manila, Filippiinit
Manila Philippines

Aasian kehityspankki (Asian Development Bank, ADB) järjestää 9.-10.10.2024 Business Opportunities Fair -tapahtuman Manilassa Filippiineillä. Education Finland ja Finnpartnership kutsuvat suomalaisia yrityksiä ja organisaatioita osallistumaan tapahtumaan. Samalla viikolla suomalaistoimijoille järjestetään paikan päällä Manilassa oheisohjelmaa, jossa osallistujat pääsevät tapaamaan ja verkostoitumaan paikallisten toimijoiden kanssa.

ADB:n Business Opportunities Fair tarjoaa suomalaistoimijoille mahdollisuuden kuulla ADB:n tukemista hankkeista Aasian markkinoilla ja tarjota omia ratkaisuja niihin. Tapahtumassa yritykset voivat sopia tapaamisia ADB:n hankinnoista, projektien hallinnasta ja konsultoinnista vastaavan henkilökunnan kanssa. Tapahtuma antaa konkreettista tietoa, miten laatia tarjouksia ja päästä osalliseksi ADB:n hankkeita ja miten kehityspankki hallinnoi tavarahankintoja ja rakennusurakoita. Kansainvälinen tapahtuma tuo yhteen konsultteja, urakoitsijoita, valmistajia ja järjestöjä ja tarjoaa siten myös mahdollisuuden verkostoitua muiden kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Ilmoittaudu mukaan vierailulle Filippiineille ja ADB:n tapahtumaan TÄÄLTÄ. Huomioi, että ADB vaatii erillisen ilmoittautumisen Business Opportunities Fair -tilaisuuteen TÄMÄN LINKIN kautta.

Tulemme tiedottamaan vierailusta tarkemmin lähiviikkoina.

Ole yhteydessä mahdollisten kysymysten osalta

Ville Jokinen

Programme Officer

Business Partnership Support

+358 (0)40 538 0540

Paula Pihlava

Network and Communications Officer

Team Finland coordinator

+358 (0)40 848 2747

Nikke Karjalainen

Manager, Grant Financing

Business Partnership Support

+358 (0)400 283 089

Jaa sosiaalisessa mediassa

Muita tapahtumia