Matchmaking i korthet

Någon i världen söker kanske just efter ert företag.

Rör det sig om en kundrelation, ett partnerskap, ett projekt, ett samföretag eller kanske import? I alla dessa fall är Matchmaking-sökningen det snabbaste och enklaste sättet att kartlägga alla möjliga affärspartnerskap i utvecklingsländer.

Finnpartnership har i flera års tid samlat information om företags initiativ till affärspartnerskap åt finländska företag. Den avgiftsfria Matchmaking-tjänsten är vägen fram till dessa initiativ och kontakter.

Du kan bläddra bland alla de initiativ till affärspartnerskap som har gjorts av företag som registrerat sig för tjänsten och som söker finländska partner. Sökningen kan göras enligt bransch eller land med Matchmaking-sökningen.

Alla företag som registrerats i Matchmaking-tjänsten har försett Finnpartnership med bland annat företagets ekonomiska uppgifter och ett utdrag ur det lokala handelsregistret vid sidan av den information som rör initiativet till affärspartnerskap. Vår målsättning är att initiativen till affärspartnerskap ska vara så intressanta, lämpliga och pålitliga som möjligt för finländska företag. Därför utnyttjar Finnpartnership vid behov också externa experter för att granska initiativen.

Du kan kontakta företag som söker finländska affärspartner direkt via de kontaktuppgifter som hittas med Matchmaking-sökningen. När du kontaktar ett företag per e-post kan du lägga till Finnpartnership i CC-fältet (matchmaking@finnpartnership.fi), varvid vi vid behov kan stöda dig med kontakten eller erbjuda dig eventuell uppdaterad tilläggsinformation om företaget.

Bäst hålls du uppdaterad om de möjligheter som Finnpartnership erbjuder samt om de nya företag som söker finländska affärspartner via Matchmaking-tjänsten genom att beställa vårt månatliga nyhetsbrev.