Yritykset, viranomaiset ja järjestöt rakentavat kädestä pitäen yhteistarjoamaa Afrikan tarpeisiin

4.2.2020

SDG Booster -työpajat saivat sähäkän aloituksen 23.1., jolloin paikkatietoalan GIS-teknologian yritykset kokoontuivat Helsinkiin Team Finland -toimijoiden, UN Technology Innovation Labs UNTILin ja Fingon kanssa rakentamaan yritysten, järjestöjen ja viranomaispalveluiden yhteistä ratkaisua Afrikasta ennalta kerättyihin ja analysoituihin tarpeisiin liittyen aiheeseen rauha ja turvallisuus.

Finnpartnershipilla on 12 vuoden ja yli tuhannen hankkeen kokemus suomalaisyritysten markkinoille menosta kehitysmaissa, mutta konsortiot tai yhteistyömallit eivät ole juurikaan saavuttaneet monista toiveista ja tarpeista huolimatta suosiota. SDG Boosterit on rakennettu palvelumuotoilusta tutun ”double diamond” -menetelmän keinoin ratkaisemaan tätä ongelmaa. Kahden työpajan kokonaisuuksissa tuotetaan menetelmää seuraamalla liiketoimintaekosysteemi valmiille kohderyhmälle esiteltäväksi. Paikkatietoalan tapauksessa boosterin tuotos esitellään maaliskuun 25. päivä Kampalassa IGAD-maiden kokouksen yhteydessä Ugandan, Kenian, Eritrean, Somalian, Etelä-Sudanin, Sudanin, Etiopian ja Djiboutin edustajille.

 

Mukaan Kampalaan!

Finnpartnership järjestää IGAD-maiden kokouksen yhteydessä 25.3. Kampalassa, Ugandassa yhteistyöseminaarin, jossa yritykset pääsevät tapaamaan IGAD-maiden edustajia ja esittelemään ratkaisuaan.

Kampalaan on mahdollisuus tulla mukaan myös sellaisten paikkatietoalan yritysten, jotka eivät ole olleet osa yhteistarjoaman rakentamista. Myös Finnpartnership ottaa tavallisen käytäntönsä mukaan sellaisia yrityksiä esiteltäväkseen, jotka ovat kiinnostuneita IGAD-alueesta, mutta eivät itse pääse paikan päälle.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Katso myös tästä tarkemmat ohjeet esittelydioihin.

Deadline esittelydioille on 15.3.2020. Esittelydiat tulee lähettää Juho Korkiakoskelle määräaikaan mennessä: juho.korkiakoski@finnpartnership.fi.

Lisätietoja: juho.korkiakoski@finnpartnership.fi