Vesi-, jäte- ja cleantech-yritykset – nyt Egyptiin!

 

Egyptissä tapahtuu nyt paljon, ja suomalaisilla yrityksillä on mahdollisuus päästä mukaan kasvuun puhtaan teknologian, jätteenkäsittelyn ja uusiutuvan energian aloilla sekä vesialalla. Lähde Finnpartnershipin mukaan Kairossa 8.4. järjestettävään Doing Business with Finland -seminaariin selvittämään yhteistyökuvioita yhdessä egyptiläisyritysten kanssa! Matkan kuluihin on mahdollista hakea Finnpartnershipin liikekumppanuustukea, joka on PK-yrityksille Egyptiin suuntautuvan  pitkäaikaisen yhteishankkeen alkuvaiheisiin 70%.

 

Vielä ehdit mukaan!

Lisätietoja: Patrik Bredbacka: patrik.bredbacka@finnpartnership.fi

Birgit Nevala: birgit.nevala@finnpartnership.fi

Lisätietoa tapahtumasta myös täällä.

 

Jos et pääse mukaan, voit myös lähettää esittelyn yrityksesi tarjoamasta ja kumppanuustoiveestasi Finnpartnershipin esiteltäväksi. Yhdistämme sopivat keskustelukumppanit seminaarin jälkeen. Vielä ehdit siis laittamaan ”ongen vesille”.

Ohjeet esittelymateriaalinne lähettämiseen:

Voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi Power Point -diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi seminaareissa ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden tahojen kanssa.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Katso myös tästä tarkemmat ohjeet esittelydioihin.

 

Lähetä englanninkieliset esittelydiat 28.3.2019 mennessä Patrik Bredbackalle, patrik.bredbacka@finnpartnership.fi.  Ilmoitettu deadline esittelydioille on ehdoton. Finnpartnership esittelee seminaareissa maksimissaan 20 suomalaisyritystä per seminaari.

 

Tervetuloa mukaan!