Uzbekistanilaiset yritykset etsivät suomalaista kumppania Finnpartnershipin hakemustyöpajassa 20.9 – Varaa tapaamisaika jo tänään!

5.9.2018

 

Tule kuulemaan liikekumppanuustuesta Finnpartnershipin hakemustyöpajassa 20.9, ja samalla sinulla on mahdollisuus tavata uzbekistanilaisia yrityksiä, jotka etsivät suomalaista liikekumppania!  Tarjoamme tapaamiselle neuvottelutilat hakemustyöpajan yhteydessä, varaa siis oma tapaamisaika valitsemasi yrityksen kanssa jo tänään. Tartu tilaisuuteen, löydä yrityksellesi sopiva partneri mm. tekstiili- ja kalankasvatusteollisuudesta tai rakennus- ja matkailualalta ja lähde kanssamme Keski-Aasian kiinnostaville markkinoille!

 

Syyskuun työpajassa on tavanomaisesta ohjelmasta poiketen mukana yritysdelegaatio Uzbekistanista, jonka yritykset ovat hakemassa liikekumppania Suomesta. Muutoin työpaja on saman sisältöinen kuin joka kuukausi, ja pääajatuksena on oppia liikekumppanuustuen käyttömahdollisuuksista ja tuen hakuprosessista. Muistathan ilmoittautua työpajaan nettisivuillamme viimeistään 12.9 mennessä. Normaalista käytännöstä poiketen, mikäli et halua osallistua hakemustyöpajaan, voit  vain varata tapaamisajan itseäsi kiinnostavan yrityksen kanssa lähettämällä sähköpostia tapahtuman yhteyshenkilölle. Ehdotamme teille tapaamisaikaa. Lista yritysdelegaation jäsenistä, Finnpartnershipin yhteyshenkilö tapahtumalle sekä lyhyt esitys Uzbekistanin Navoin alueesta (mistä useimmat yritysdelegaation jäsenet tulevat) löytyvät alta.

Finnpartnershipilla on Uzbekistanissa oma virallinen paikallisedustaja, jonka kautta voimme auttaa suomalaisyrityksiä Uzbekistanin avautuville markkinoille. Paikallisedustajamme on myöskin tavattavissa syyskuun hakemustyöpajassa. Tule paikalle, niin tehdään Keski-Asian markkinoiden valloituksestasi mahdollista!

Mikäli haluat tavata jonkun uzbekistanilaisista yrityksistä (delegaation kokoonpano löytyy List of the company delegates-dokumentilta), ota yhteyttä Finnpartnershipin Senni Muiniekkaan, senni.muiniekka@finnpartnership.fi / +358 40 749 2529. Ehdotamme teille seuraavaa vapaata tapaamisaikaa.

 

 

Finnpartnership järjesti helmikuussa 2018 Doing Business with Finland – seminaarin Uzbekistanin pääkaupungissa Tashkentissa yhdessä Finnish Water Forumin (www.finnishwaterforum.fi) ja Suomen Ulkoministeriön kanssa, sekä osallistui Aquatherm Tashkent 2018 – messuille.

Doing Business with Finland-seminaariin osallistui noin 60 paikallista vesi- ja cleantech alan yritystä ja päättäjää. Kiinnostus suomalaisyrityksiä kohtaan oli kaikkiaan suurta, ja seminaarin avustuksella avattiin noin 30 keskustelua suomalaisten ja paikallisten yritysten kesken.  Suomalaista osaamista kaivataan erityisesti mm. rakennus-, lämmitys- ja vesialalla.

 

Presenting Navoi region of Uzbekistan

List of the company delegates 20.9.

avaa sulje