Uudistunut hakemustyöpaja tarjosi kattavan tietopaketin kehitysmaaliiketoiminnasta

24.1.2018

 

Vuoden 2018 ensimmäinen hakemustyöpaja järjestettiin 18.1.2018 uudistetulla konseptilla. Päivän aluksi esiteltiin Finnpartnershipin liikekumppanuustuki, Matchmaking-palvelu sekä Finnpartnershipin toimintaan olennaisesti kuuluvat kestävän kehityksen tavoitteet. Finnpartnershipin liikekumppanuustuesta voit lukea lisää täältä.

 

Järjestöpuheenvuoron tilaisuudessa piti Suomi-Somalia Seuran ja Finnish Somali Business Councilin (FSBC) Yusuf M. Mubarak. FSBC:n tehtävänä on edistää Suomen ja Somalian sekä suomalaisten ja somalialaisten yritysten kaupallista yhteistyötä ja kauppasuhteita. Lisäksi FSBC pyrkii edistämään vapaata markkinataloutta Somaliassa ja tukemaan somaliyrittäjiä ja -yrityksiä parhaiden toimintatapojen kehittämisessä. Mubarak kertoi myös Finnpartnershipin uudesta Somalia-ryhmästä, johon voi ilmoittautua mukaan vielä tammikuun ajan. Lue lisää Somalia-ryhmästä täältä!

 

Iltapäivällä Leapfrog Projectsin Sara Lindeman kertoi työpajaosallistujille kestävän kehityksen roolista liikekumppanuuksien rakentamisessa. Esityksen lopussa osallistujat saivat myös itse pohtia yrityksensä toimintaa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden viitekehyksessä.  Päivän päätti Leapfrog Projectsin Tatu Lyytisen esitys, jossa hän kertoi yritysten käytössä olevista kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista.

 

Kiitos kaikille hakemustyöpajaan osallistuneille!

 

Hakemustyöpajoja järjestetään Helsingissä kuukausittain. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä!

avaa sulje