Tule Finnpartnershipin Matchmaking-työpajaan Tampereelle tammikuussa ja tapaa delegaatio Oniipan uudesta kaupungista Namibiasta, Suomen perinteiseltä kumppanuusalueelta. Tarjolla konkreettisia hankeaihioita ja henkilökohtaista neuvontaa yrityksesi kehitysmaaprojektiin liittyen!

Finnpartnership järjestää 30.1. Tampereella Technopoliksen tiloissa ja yhteistyössä Uusyrityskeskus Ensimetrin kanssa, liikekumppanuustukeen liittyvän Matchmaking- työpajan, johon osallistuu delegaatio Oniipan kaupungista Pohjois-Namibiasta. Delegaatiolla on tarjolla konkreettisia projekteja ja hankeaihioita, joihin he etsivät toteuttajia paikalla olevien yrityksien joukosta. Työpajan tarkoituksena on aloittaa keskusteluita ja synnyttää konkreettisia uusia hankkeita Namibiassa yleensä ja erityisesti Oniipan kaupunkialueelle, missä on tarvetta suomalaisosaamiselle mm. kaupunkisuunnittelussa ja -kehittämisessä, rakentamisessa, jätehuollossa sekä uusiutuvan energian alalla ( mm. bioenergia).

Työpajassa esitellään osallistujille liikekumppanuustuki rahoitusinstrumenttina, sekä työstetään Finnpartnershipin ja muiden asiantuntijoiden kanssa hankkeita liikekumppanuustuen näkökulmasta sellaisten yrityksien kanssa, joilla on jo olemassa valmis projektiaihio. Mukana on lisäski useilta aloilta henkilöitä, joilla pitkä kokemus erityisesti Namibian yhdyskuntakehittämisestä ja kohdealueesta yleensä. He kaikki auttavat mahdollisten hankkeiden suunnittelussa. Mikäli siis olet suunnittelemassa liiketoimintaa kehittyvien maiden markkinoilla, erityisesti Afrikassa, ja olet kiinnostunut kehittämään liikeideaasi työapajassa – ilmoittaudu mukaan ja selvitetään, miten liikekumppanuustuki sopisi alkuvaiheen siemenrahaksi juuri sinun hankkeellesi!

Työpajaan ovat tervetulleita myös ne yritykset, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan rahallista liikekumppanuustukea myös muualle kehitysmaihin suuntautuvalle hankkeelleen, joka tähtää pitkäaikaiseen etabloitumiseen kohdemaassa – vaikka yrityksillä ei vielä olisikaan valmista projektiaihiota.

 

Tapahtumaan täytyy ilmoittautua oheisen linkin kautta 23.1. mennessä.

Ilmoittaudu tapahtumaan täältä. 

Tapahtuman paikka: Technopolis Tampere, Kalevantie 2 (sijainti aivan rautatieaseman ja yliopiston vieressä)

Työapajaan liittyen lisätietoja voi tiedustella:

– Senni Muiniekka, Finnpartnership : puh. 040 7492529, senni.muiniekka@finnpartnership.fi

– Namibian Kunniakonsuli Pirkanmaalla, Timo Palander: puh. 040 5589883, timo@palanders.fi

– Kaj Heiniö, Uusyrityskeskus Ensimetri: puh. 050 371 5030, kaj.heinio@ensimetri.fi

avaa sulje