Syksyllä tarjolla liikekumppaneita Perusta ja Boliviasta! Lähde Finnpartnershipin mukaan matkoille tai lähetä yritysdiat

8.5.2019

Finnpartnership järjestää syksyllä Doing Business with Finland -seminaarit sekä Perussa että Boliviassa lokakuussa 2019. Perussa osallistumme myös vesi- ja cleantech -alaan keskittyville Expo Agua -messuille, jotka järjestetään kolmipäiväisenä tapahtumana 16. – 18.10. Suomi on vuoden 2019 Expo Aguan kutsuvierasmaa, ja suomalaisyrityksillä on tapahtumassa oma Team Finland -ständi, jossa Finnpartnership on mukana. Lisätietoa Expo Agua messuista löytyy täältä. Lähde siis mukaamme selvittämään yhteistyökuvioita perulaisten ja bolivialaisten yrityksien kanssa! Jokaisessa seminaarissa on valitut fokussektorit, ja tapahtumaan osallistuu paikallisia ja suomalaisia yrityksiä juuri näiltä sektoreilta kumppanuuksien synnyttämiseksi.

Bolivian Santa Cruzin kaupungissa järjestettävä seminaari starttaa Etelä-Amerikan kiertueen, ja Doing Business with Finland -seminaari järjestetään siellä perjantaina 11.10. Tapahtuman alustavat sektorit ovat cleantech- ja metsäala, koulutusala sekä ruokatuotannon ja maatalouden aloihin liittyvät teknologiat. Lisätietoa Bolivan Santa Cruzissa järjestettävästä tapahtumasta täältä.

Pohjois-Perussa Piurassa järjestetään Doing Business with Finland -seminaari tiistaina 15.10 ennen Limassa 16.- 18.10. pidettävää Expo Agua- tapahtumaa. Piuran DBF-seminaarin alustaviksi fokussektoreiksi on alustavasti suunniteltu vesi-, koulutus-, maatalous-, ruoantuotanto- sekä ICT-sektoria. Lisätietoja Perun Piurassa järjestettävästä tapahtumasta täältä.

Tervetuloa myöskin mukaan elokuun 13. päivä Finnpartnershipilla pidettävään valmistelevaan kokoukseen koskien Expo Aguaa ja Finnpartnershipin seminaareja Perussa ja Boliviassa. Valmisteleva kokous järjestetään yhteistyössä Finnish Water Forumin ja Business Finlandin kanssa, ja tilaisuudessa kerrotaan Expo Aguaan ja seminaareihin osallistuville organisaatioille mm. matkojen käytännön järjestelyistä sekä siitä, miksi kannattaa suunnata kanssamme näille Etelä-Amerikan markkinoille!

Jos et pääse mukaan, voit myös lähettää esittelyn yrityksesi tarjoamasta ja kumppanuustoiveestasi Finnpartnershipin esiteltäväksi. Yhdistämme sopivat keskustelukumppanit seminaarin jälkeen. Yritysdiojen lähettäminen on myös helppo ja tehokas keino löytää yrityksellesi bisneskumppani.

Ohjeet esittelymateriaalinne lähettämiseen:

Voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi Power Point
-diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi seminaareissa ja avaa
keskusteluyhteydet kiinnostuneiden tahojen kanssa.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää
seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt
esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Katso myös tästä tarkemmat ohjeet esittelydioihin.

Lisätietoja tapahtumasta:

Senni Muiniekka, senni.muiniekka@finnpartnership.fi

Juho Korkiakoski: juho.korkiakoski@finnpartnership.fi

Bienvenidos!