Syksyllä tarjolla liikekumppaneita Perusta ja Boliviasta! Lähde Finnpartnershipin mukaan matkoille tai lähetä yritysdiat

8.5.2019

Finnpartnership järjestää syksyllä Doing Business with Finland -seminaareja sekä Perussa että Boliviassa lokakuussa 2019. Perussa osallistumme myös vesi- ja cleantech -alaan keskittyville Expo Agua -messuille, jotka järjestetään kolmipäiväisenä tapahtumana 17. – 19.10. Suomi on vuoden 2019 Expo Aguan kutsuvierasmaa, ja suomalaisyrityksillä on tapahtumassa oma Team Finland -ständi, jossa Finnpartnership on mukana. Lisätietoa Expo Agua messuista löytyy täältä. Lähde siis mukaamme selvittämään yhteistyökuvioita perulaisten ja bolivialaisten yrityksien kanssa! Jokaisessa seminaarissa on valitut fokussektorit, ja tapahtumaan osallistuu paikallisia ja suomalaisia yrityksiä juuri näiltä sektoreilta kumppanuuksien synnyttämiseksi.

Bolivian Santa Cruzin kaupungissa järjestettävä seminaari starttaa Etelä-Amerikan kiertueen, ja Doing Business with Finland -seminaarin alustava päivämäärä on 11.10. Tapahtuman alustavat sektorit ovat cleantech- ja metsäala sekä ruokatuotannon ja maatalouden aloihin liittyvät teknologiat.

Perussa on suunniteltu järjestettävän kaksi Doing Business with Finland -seminaaria, joista toinen tulee toimimaan Expo Aguan virallisena sivutapahtumana ja tullaan siis järjestämään 17. – 19.10 välillä. Tapahtuman yhtenä varmana fokussektorina tulee luonnollisesti olemaan vesi- ja cleantech- ala. Toinen seminaari järjestetään mahdollisesti jo ennen Expo Agua-tapahtumaa Pohjois-Perussa, Piuran kaupungissa.

Tarkemmat seminaaripäivät tarkentuvat piakkoin, joten seuraile uutiskirjettä ja nettisivujemme Tapahtumat-osiota!

Jos et pääse mukaan, voit myös lähettää esittelyn yrityksesi tarjoamasta ja kumppanuustoiveestasi Finnpartnershipin esiteltäväksi. Yhdistämme sopivat keskustelukumppanit seminaarin jälkeen. Yritysdiojen lähettäminen on myös helppo ja tehokas keino löytää yrityksellesi bisneskumppani.

Ohjeet esittelymateriaalinne lähettämiseen:

Voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi Power Point
-diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi seminaareissa ja avaa
keskusteluyhteydet kiinnostuneiden tahojen kanssa.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää
seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt
esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Katso myös tästä tarkemmat ohjeet esittelydioihin.

Lisätietoja tapahtumasta:

Senni Muiniekka, senni.muiniekka@finnpartnership.fi

Juho Korkiakoski: juho.korkiakoski@finnpartnership.fi

Bienvenidos!

avaa sulje